Θοδωρής Μαραντίνης: Δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου

Το σπίτι με το Mega δεν τα πήγε καθόλου καλά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Μαραντίνης: Δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου

Πολύ δυσάρεστα φαίνεται πως είναι τα μαντάτα που κυκλοφόρησαν σήμερα το πρωί για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος εμφανίστηκε χθες βράδυ μαζί με τους Onirama στην εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Η εκπομπή του Mega σημείωσε θρίαμβο στις μέρες της καραντίνας ωστόσο φαίνεται πως το κοινό δεν δείχνει πια τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, παρά τους μεγάλους καλλιτέχνες που φέρνει κάθε εβδομάδα το κανάλι.

Χθες, είδαμε ένα αφιέρωμα στους Onirama, τους οποίους συνόδευσε στη σκηνή η Έλενα Παπαρίζου. Τα νέα ωστόσο δεν ήταν καθόλου καλά καθώς η εκπομπή ήταν τελευταία στη ζώνη της.

Με αυτά τα νούμερα ήρθαν τα δυσάρεστα μαντάτα για τον πρώην σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη

Late night

  • ΑΝΤ1: Χούστον το λύσαμε 14,6
  • ALPHA: Φως στο τούνελ 18.5
  • STAR: Ο υποκινητής 8,4
  • Mega: Λατρεμένοι μου γείτονες 2,7
  • Open: The Double 4,2
  • Mega: Στο σπίτι με 3,5

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (23/10) νούμερα τηλεθέασης.

Σίσσυ Χρηστίδου: Αυτό είναι το τατουάζ που έχει κάνει στο κορμί της για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Κι όμως ήταν μαζί τόσα χρόνια και ήταν βέβαιο πως θα είχαν κάνει κοινά τατουάζ! Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο Youtube της αποκάλυψε πριν πολύ καιρό για πρώτη φορά τα "σημάδια" που έκανε στο κορμί της για τον Θοδωρή Μαραντίνη και... αντιστοίχως!

Οι δυο τους έχουν πάνω τους κάτι για να θυμάται ο ένας τον άλλον ακόμα και τώρα που έχουν αποφασίσει να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους...

Δείτε εδώ ένα μοναδικό flashback! Φωτογραφίες από τον γάμο που είχαν κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Έχει μείνει αξέχαστος στην ελληνική showbiz...

“Με το Θοδωρή έχουμε κάνει τατουάζ τις βέρες μας… Πίσω από το αυτί μου έχω κάνει εγώ τα αρχικά του με μία καρδούλα και εκείνος έχει κάνει στο δικό του το λαιμό ένα καλλιγραφικό “Σ”. Επίσης, έχουμε κάνει τα αρχικά των παιδιών μας στο χέρι μας…”, είπε χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας και αποκαλύπτοντας και τα υπόλοιπα.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (18:23):