Έκανε το απίστευτο ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1

Τι συνέβη με το «Καλημέρα Ελλάδα»;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε το απίστευτο ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1

Απίστευτο είναι αυτό που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, με την εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα». Τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού μιλάνε από μόνα τους.

Ο παρουσιαστής με τα πολλά χρόνια εμπειρίας του, κατάφερε στην πολύ πρωινή ζώνη να βγει πρώτος, την ώρα που τα ανταγωνιστικά προγράμματα, σημείωσαν σχετικά χαμηλά ποσοστά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα», σημείωσε 14,5%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 17,5%.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 13,7
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,5
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 9,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,5
  • ALPHA: Happy Day 15.3

«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη.

Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης - Ο θάνατος στον ΑΝΤ1 που τον συγκλόνισε

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στον αέρα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος μίλησε για έναν θάνατο συναδέλφου και φίλου του που τον συγκλόνισε.

Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε και δημόσια το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα, θυμήθηκε ότι στο παρελθόν είχε πάει καλεσμένος σε ένα τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε και του έκανε εντύπωση η ευγένεια με την οποία αντιμετώπιζε όλους τους συναδέλφους του.

«Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά σε έναν συνάδελφο και φίλο που έφυγε από τη ζωή. Ο Κώστας Μπατής. Στα 61 του χρόνια ο Κωστής. Τον πρόδωσε η καρδιά του τον Κώστα. Ένα μεγάλο ταλέντο ο Κώστας. Όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του στο μπάσκετ μπήκε στην αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν στον ΑΝΤ1 για αρκετά χρόνια. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος και φίλος. Πατέρας δυο παιδιών… Καλό ταξίδι ρε Κωστή, καλό ταξίδι» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη.