Βούιξαν τα γραφεία του Opentv - Τι συνέβη με την Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Ευτυχείτε

Ένα κανάλι ανάστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βούιξαν τα γραφεία του Opentv - Τι συνέβη με την Καινούργιου και τους συνεργάτες της στο Ευτυχείτε

Το απόλυτο χάος χαράς επικρατεί στα γραφεία του Open από νωρίς το πρωί! Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Ευτυχείτε το πρωί της Πέμπτης 29/10, δεν έχουν προηγούμενο!

Όχι απλά εκτόξευσε τα ποσοστά στον αέρα αλλά άφησε πίσω της κατά πάρα πολύ τα αντίπαλα κανάλια! Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου με την αχτύπητη ομάδα της κατάφεραν να φτάσουν στο δυναμικό κοινό το 20,3%!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 16,7
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,0
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,8
  • Open: Ευτυχείτε 20,3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,4

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα ποσοστά τηλεθέασης της χθεσινής ημέρας!

Η απίστευτη κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε - «Σκάλωσαν» οι συνεργάτες της

Ένα αρκετό απρόσμενο και απρόοπτο περιστατικό διαδραματίστηκε στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε" αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου. Μια συγκεκριμένη κίνηση της παρουσιάστριας έκανε τους συνεργάτες της "σκαλώσουν" έντονα.

Συγκεκριμένα, λόγω της σημερινής ημέρας, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να εμφανιστεί ακόμη μια όμορφη και να φορέσει ένα συγκλονιστικό φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, τις οποίες βέβαια δεν φορούσε αλλά.. κρατούσε στα χέρια της!

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως την χτύπησαν και την τραυμάτισαν με αποτέλεσμα να βγει ξυπόλητη στο πλατό κρατώντας τες στο χέρι. Οργισμένη η Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής!

Η Κατερίνα εξήγησε: «Χρόνια πολλά! Συγγνώμη που λέω Χρόνια πολλά και βλέπετε εσείς αυτό το πλάνο, αλλά με χτύπησαν τόσο που δεν μπορούσα να περπατήσω καν»!

κατερίνα καινούργιου περιστατικό

κατερίνα καινούργιου ξυπόλητη