Σούσουρο στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 29/10 νούμερα της σειράς Ήλιος - Ξεπέρασε και τις Άγριες Μέλισσες

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σούσουρο στον ΑΝΤ1 με τα χθεσινά 29/10 νούμερα της σειράς Ήλιος - Ξεπέρασε και τις Άγριες Μέλισσες

Στην χθεσινή 29/10 prime time ζώνη της τηλεθέασης η σειρά Ήλιος έσπασε κάθε ρεκόρ στα νούμερα και ξεπέρασε τις προσδοκίες που είχαν στον ΑΝΤ1! Μετά τις Άγριες Μέλισσες που σημειώνουν επίσης επιτυχία, αυτό είναι ακόμα ένα δυνατό χαρτί του σταθμού.

Τα νούμερα που έκανε η σειρά Ήλιος στον ΑΝΤ1 εχθές 29/10

Το επεισόδιο της Πέμπτης έφερε τη δραματική σειρά του ANT1 στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης της στο κοινό 18-54, με μερίδιο 16,2% αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό σχεδόν 2,4 μονάδες.

Για άλλη μια μέρα, η σειρά σημείωσε υψηλά ποσοστά στις γυναίκες φτάνοντας μέχρι και 30,4% σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες τον «Ήλιο» παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό σχεδόν 2 εκατομμύρια άτομα στο σύνολο του κοινού.

Τι θα δούμε σήμερα το βράδυ στην σειρά Ήλιος

Η Μάρθα, η κοπέλα που έχασε τις αισθήσεις της, οδηγείται στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε κώμα. Η αστυνομία έχει αρχίσει ήδη να ψάχνει την υπόθεση, με τη Νέλλη και τον Μάνο να είναι τρομοκρατημένοι... Η Λήδα περνά την πρώτη της μέρα ως νοσοκόμα στο νοσοκομείο, αναλαμβάνοντας και τη φροντίδα της Μάρθας. Ο Δήμος ανησυχεί για το μαγαζί του, αφού καταλαβαίνει ότι όλη αυτή η ιστορία με τα χάπια θα του δημιουργήσει προβλήματα.

Η Εύα είναι έξαλλη με τον Φίλιππο που έφυγε από το σπίτι και είναι έτοιμη να κάνει επίθεση στη Λήδα και τον Πέτρο. Η Αλίκη ξέρει ότι πλέον έχει χάσει τον Φίλιππο για πάντα και αποφασίζει να πάει να μιλήσει στη Λήδα. Ο Δημήτρης δεν μπορεί άλλο να ζει στο ψέμα και αποκαλύπτει στην Αθηνά την αλήθεια για τη σχέση του με τη Λήδα.

Αυτοκτονία σοκ στον Ήλιο - Ο θάνατος που τσακίζει την Μαρία

Κανονικό σοκ πρόκειται να προκαλέσει η αυτοκτονία που θα σημειωθεί στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Ο θάνατος αυτός πρόκειται να τσακίσει για τα καλά την Μαρία, η οποία θα χάσει ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.

Το σκοτεινό παρελθόν της Αγγελικής έχει αρχίσει πλέον να ξεδιπλώνεται και μαζί με αυτό αποκαλύπτεται και η αλήθεια για τους ανθρώπους που την οδήγησαν στον θάνατο και είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κύρια υπαίτια τόσο για την εμπλοκή της κοπέλας στην πορνεία όσο και για τον θάνατό της είναι η Αννα, η φίλη και συνεργάτιδα της Μαρίας, που δεν μπορεί πια να κρυφτεί.

Η Λήδα μαζί με τον αστυνόμο προσπαθούν να βρουν ακόμη περισσότερα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον δολοφόνο της Αγγελικής. Ανακαλύπτουν το ξενοδοχείο που πήγαινε η κοπέλα με τους πελάτες της. Δείτε εδώ και τα άσχημα νέα που κυκλοφόρησαν για τη σειρά.

Ήλιος νέα επεισόδια

Η Λήδα κάποια στιγμή θυμάται ότι είχε δει την αδελφή της να βγαίνει από αυτό το μέρος και να την περιμένει στο αυτοκίνητό της η Αννα, η φίλη της μητέρας της και συνέταιρος στο μαγαζί καλλυντικών. Αυτή την πληροφορία τη λέει στον Δημήτρη, ο οποίος αμέσως την καλεί για ανάκριση. Εκείνη στην αρχή δεν παραδέχεται ότι έχει κάποια σχέση με την όλη υπόθεση και προσπαθεί να βρει διάφορες δικαιολογίες για να υπεκφύγει από την κατάσταση. «Δεν θυμάμαι. Εχουν περάσει τόσα χρόνια» λέει.

«Για θυμήσου καλύτερα. Δεν μπορεί να μη θυμάσαι. Περίμενες την Αγγελική έξω από το ξενοδοχείο. Υπάρχουν μάρτυρες» της επαναλαμβάνει. Μετά από μεγάλη πίεση η Αννα «σπάει» και τα ομολογεί όλα.

Η σύγκρουση Μαρίας και Αννας και η αυτοκτονία σοκ στον Ήλιο

Η Αγγελική ζητούσε χρήματα από τους γονείς της για να αποκτήσει αυτά που ήθελε. Εκείνοι της αρνιόντουσαν και τότε η κοπέλα απευθύνθηκε στην Αννα, που την οδήγησε σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια. Ομως κάποια στιγμή η Αγγελική ήθελε να σταματήσει να εκδίδεται. Αλλωστε, είχε πιάσει το μεγάλο... κελεπούρι, τον Φίλιππο, που θα της εξασφάλιζε ό,τι ήθελε.

Η Αννα, όμως, δεν ήταν διατεθειμένη να την αφήσει τόσο εύκολα να φύγει. Τότε η Αγγελική την απείλησε ότι θα τα πει όλα στους γονείς της. Η γυναίκα δεν μπορούσε να το διακινδυνεύσει. Προκειμένου να τη φοβίσει, της έριξε δηλητήριο. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, αλλά να την προειδοποιήσει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει τόσο εύκολα όσο νόμιζε.

Ομως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε, καθώς η Αγγελική... διαβάστε την συνέχεια εδώ