Έβαλε "φωτιά" στον ΑΝΤ1 το Καφέ της Χαράς

Αναλυτικά τα νούμερα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έβαλε

"Φωτιά" έβαλε το Καφέ της Χαράς το βράδυ της Παρασκευής στον αέρα του ΑΝΤ1, με τα νούμερα που σημείωσε σε τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό. Κατάφερε να σταθεί δυναμικά απέναντι στον ανταγωνισμό.

Μπορεί στα ανταγωνιστικά κανάλια να έπαιζαν δυνατά προγράμματα, όπως το Big Brother, ωστόσο κατάφερενα κερδίσει με τα ποσοστά του μια από τις πρώτες θέσεις.

Αυτά είναι τα νούμερα του Καφέ της Χαράς που έβαλαν "φωτιά" στον ΑΝΤ1

Συγκεκριμένα, στην Prime time ζώνη, το Καφέ της Χαράς σημείωσε 17,1%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 19,3%.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 15
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την μουρμούρα 13,9
  • ALPHA: The Bachelor 13,8
  • ΑΝΤ1: Ήλιος 13,4
  • ΑΝΤ1: Το καφέ της Χαράς 17,1
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 29,7
  • STAR: Ο σκοτεινός ιππότης 7,7
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 15,2
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 8,1
  • OPEN: Μαδαγασκάρη 8,1

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 16,6
  • 18,5
  • 14
  • 19,3

Άσχημες δυστυχώς είναι οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την αγαπημένη σειρά το Καφέ της Χαράς που έσκασαν πριν από λίγες ημέρες.

«Βόμβα» στο Καφέ της Χαράς - Ο Πώποτας ερωτεύεται παράφορα

Μία κανονική "βόμβα" πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς, καθώς σύμφωνα με το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ που έχουμε για εσάς, ο Πώποτας θα ερωτευτεί για ακόμα μία φορά, παράφορα.

Oλα ξεκίνησαν όταν η ζωή της Στέλλας κινδύνευσε ένα βράδυ που γυρνούσε από το μπαρ και για καλή της τύχη βρέθηκε εκεί ο Περίανδρος Πώποτας, ο οποίος και την έσωσε από τον επίδοξο... βιαστή της. Από εκείνη τη μέρα, εκείνος νιώθει ένα πάθος να φουντώνει μέσα του που βεβαίως δεν τολμά να το παραδεχτεί σε κανέναν, ενώ εκείνη έχει αρχίσει να τον βρίσκει γλυκούλη εκτός από «ήρωά της».

Οι σκέψεις και των δύο, όμως, προς στιγμή θα μπουν στην άκρη καθώς όλο το χωριό θα αρχίσει να ασχολείται με τη μεγάλη ανακάλυψη του αστυνόμου Μπρίλη. Και ποια είναι αυτή;

Το φιλί φυσικά που έδωσε ο πάτερ Δημήτριος σε μια γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της Βάλιας. Βλέπετε, για κακή τύχη του Μπρίλη, δεν μπορούσε να δει ότι αυτή η γυναίκα ήταν η Βάλια, οπότε τώρα καλείται να λύσει τον γρίφο. Ο Περίανδρος, όπως είναι φυσικό, θα γίνει έξαλλος με την καταπάτηση κάθε τάξης και ηθικής στο χωριό του, όμως την ίδια στιγμή θα αισθανθεί πως επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεφορτωθεί την «πρωτευουσιανοπούλα».

Ο Περίανδρος καταρρέει και αποκαλύπτεται ο έρωτάς του στο Καφέ της Χαράς

Η μόνη που δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει στο χωριό είναι η Βάλια. Ούσα δικηγόρος στην πρωτεύουσα, έχει πάει να υπερασπιστεί τον Βαγγέλη Φατσέα που περνάει αυτόφωρο επειδή κατάφερε να πλαστογραφήσει το απολυτήριο του δημοτικού. Αγνοεί λοιπόν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έπειτα από το φιλί που αντάλλαξε με τον καλό της φίλο και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Καφέ της Χαράς Στέλλα Πώποτας

Ο Στέλλα - δείτε εδώ από ποιον δέχτηκε την επίθεση - όμως, που βιώνει τον σάλο που έχει ξεσπάσει στους κατοίκους του Κολοκοτρωνιτσίου για το φιλί και θέλοντας να βοηθήσει τη φίλη της από τα... δόντια του πρώην δημάρχου που είναι έτοιμα όχι απλά να την «κατασπαράξουν» αλλά και να τη διώξουν μακριά, αποφασίζει να αποκαλύψει ότι αυτή είναι η γυναίκα που φιλήθηκε με τον Δημήτριο στην αυλή λίγο μετά τον αρραβώνα του Μάνου με την Αρετή.

Ο Δημήτριος σοκάρεται με την εξέλιξη που παίρνει το πράγμα και ο Περίανδρος καταρρέει ενώπιον όλων. Για μια ακόμη φορά τα συναισθήματά του τον πρόδωσαν. Για μια ακόμη φορά ενδιαφέρεται για τη λάθος γυναίκα. Και όμως, ο έρωτάς του για εκείνη μόλις έχει γεννηθεί!