«Πανικός» στον ΑΝΤ1 με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη

«Σάρωσε» ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πανικός» στον ΑΝΤ1 με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη

Κανονικός πανικός έχει επικρατήσει εδώ και μερικές ώρες στον ΑΝΤ1 με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του, «Καλημέρα Ελλάδα». Ο παρουσιαστής για ακόμα μία φορά, «σάρωσε» στα νούμερα τηλεθέασης.

Ο παρουσιαστής, όπως έκανε και στο προηγούμενο lockdown, έτσι και τώρα, πήγε στο σπίτι του για να παρουσιάσει την εκπομπή του καθώς θέλει να προσέξει όσο το δυνατόν περισσότερο για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ακόμα και από το σπίτι ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης καταφέρνει να φέρει τα πάνω κάτω στην τηλεθέαση (6/11) και να βγει πρώτος στην ζώνη του, αφήνοντας κατά πολύ πίσω του τον ανταγωνισμό.

Με αυτή την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη έχει επικρατήσει πανικός στον ΑΝΤ1

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 14.7
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 21.2
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 8.0
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 11.6
  • ALPHA: Happy Day 14.4

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (6/11) νούμερα τηλεθέασης.

Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Γιώργος Παπαδάκης από τον ΑΝΤ1 - Η ανακοίνωση

Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης εχθές να έφυγε από τον ΑΝΤ1 και να παρουσίασε την εκπομπή του, Καλημέρα Ελλάδα, από το σπίτι του αλλά τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν πως το κοινό τον κράτησε ψηλά!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Παπαδάκη

Την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προτίμησαν, χθες Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι τηλεθεατές για να ενημερωθούν έγκυρα και έγκαιρα για τις τελευταίες εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τερμάτισε πρώτος, στη ζώνη προβολής του στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό τηλεθέασης 19%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε επιμέρους γυναικείο κοινό, το κοντέρ της εκπομπής άγγιξε το 25,2% ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 23,6%.

Να σημειωθεί πως και το The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου εχθές πήγε το κανάλι του ΑΝΤ1 στην κορυφή με τα συγκλονιστικά νούμερά του!