Ασύλληπτη τραγωδία για την ομάδα "Στην Φωλιά των Κου Κου" - Τι συνέβη

"Μαύρη" Δευτέρα για το κανάλι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασύλληπτη τραγωδία για την ομάδα

Με τραγικό ρυθμό φαίνεται πως έπεσαν τα νούμερα της ομάδας "Στην Φωλιά των Κου Κου" χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί! Μια από τις καλύτερες και χρόνια εκπομπή, της ελληνικής τηλεόρασης από την πρωτιά έφτασε στην... τελευταία θέση της πρωινής ζώνης!

Απίστευτο μοιάζει το 5,9% που σημείωσαν στο STAR ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου την Δευτέρα 16/11! Ένα τέτοιο ποσοστό δεν έχει ξαναγραφτεί στα μηχανάκια της AGB για το συγκεκριμένο project!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11.0
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 14.1
  • Mega: Πάμε Δανάη 5.3
  • ALPHA: ALPHA παντού 7.6
  • Open: Ευτυχείτε 10.9
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 5.9

Αν και τα λέγαμε εμείς πριν από λίγες ημέρες, όπως φαίνεται το κανάλι πρέπει να δράσει άμεσα για να διορθωθεί η κατάσταση!

Σε πανικό όλοι στους Κου Κου - Νόμιζαν ότι θα καταρρεύσει ο Κατσούλης! Του κόπηκαν τα πόδια

Ένας μικρός πανικός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου». Μια φάρσα ήταν αρκετή για να "κοπούν" τα πόδια του Κρατερού Κατσούλη και όλοι να φοβούνται μην καταρρεύσει από την συγκίνηση.

Ωστόσο, αρχικά δεν είχε καταλάβει πως απλά πρόκειται μια φάρσα που του έκανε η σύζυγός του Κατερίνα Καραβάτου και οι συνεργάτες του για να δουν την αντίδραση του.

Αφρομή για να κάνουν την πλάκα, στάθηκε μια δήλωση που είχε κάνει ο Κρατερός Κατσούλης. Είχε αναφέρει πως θα ήθελε να δει τον παιδικό του φίλο, Φρανς, ο οποίος πλέον ζει στην Γενεύη.

Έτσι λοιπόν στην εκπομπή πήραν την απόφαση να του κάνουν πλάκα και στον αέρα της εκπομπής, εμφανίστηκε ο Φρανς με τον παρουσιαστή να μένει «κάγκελο». Βέβαια, μετά από λίγο τους αιφνιδίασε όλους όταν είπε πως έχει καταλάβει πως δεν είναι αυτός.

«Ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Ήσουν εξαιρετικός, αλλά ο Φρανς είχε γαλάζια μάτια. Αυτό δεν το είχα πει πουθενά, σας ξέφυγε. Το στήσατε εξαιρετικά καλά» είπε ο Κρατερός Κατσούλης και όλοι ξέσπασαν σε γέλια. Τέλος τα ψέματα για Κρατερό Κατσούλη και Κατερίνα Καραβάτου. Έγινε γνωστό.