Δυσάρεστες εξελίξεις στο Mega με το Πάμε Δανάη

Δεν τα πήγε καλά στα γενέθλιά της η Δανάη Μπάρκα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δυσάρεστες εξελίξεις στο Mega με το Πάμε Δανάη

Πολύ δυσάρεστες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, όπως έδειξαν τα χθεσινά (18/11) νούμερα τηλεθέασης. Η Δανάη Μπάρκα είχε τα γενέθλιά της, ωστόσο δεν κατάφερε να ανεβάσει το μέσο όρο της στο δυναμικό κοινό.

Στη χθεσινή εκπομπή της, η νεαρή τραγουδίστρια έστησε μία πραγματική γιορτή αφού δέχθηκε ένα σωρό μηνύματα και δώρα από φίλους και συνεργάτες της. Φυσικά η ευχή που ξεχώρισε ήταν αυτή της Βίκυς Σταυροπούλου - δείτε εδώ το σχετικό βίντεο.

Παρά το γιορτινό κλίμα, η Δανάη Μπάρκα βγήκε τελευταία στην πρωινή ζώνη και για ακόμα μία φορά τα νούμερα της ήταν πολύ χαμηλά.

Με αυτά τα νούμερα ήρθαν οι δυσάρεστες εξελίξεις για τη Δανάη Μπάρκα

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 10,6
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 13,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 6,2
  • ALPHA: ALPHA παντού 8,2
  • Open: Ευτυχείτε 12,4
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 11,0

Πάμε Δανάη: Πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega

Η Δανάη Μπάρκα έχει σήμερα τα γενέθλιά της και έτσι από την αρχή της εκπομπής της, Πάμε Δανάη, δέχθηκε σειρά τηλεφωνημάτων για ευχές. Έτσι η παρουσιάστρια, δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα στον αέρα του Mega με όλα όσα άκουσε.

Η νεαρή παρουσιάστρια έχει μεγάλες χαρές σήμερα και έτσι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην εκπομπή της, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες έσπευσαν να της ευχηθούν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με όλα όσα της είπαν σήμερα και έτσι έστησε ολόκληρο πάρτι μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι τη γιόρτασαν και με το παραπάνω. Δείτε εδώ και ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στο Πάμε Δανάη.

Πάμε Δανάη MegaΔανάη Μπάρκα γενέθλιαΔανάη Μπάρκα Mega

Μεταξύ άλλων της ευχήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης, η Δέσποινα Βανδή, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.