«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη - Όλες οι λεπτομέρειες

Τι συνέβη με τον παρουσιαστή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη - Όλες οι λεπτομέρειες

Κανονικό «σούσουρο» επικρατεί εδώ και μερικές ώρες στα γραφεία του ΑΝΤ1 με την είδηση που κυκλοφόρησε γαι τον Γιώργο Παπαδάκη και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο παρουσιαστής στα νούμερα τηλεθέασης (20/11).

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έδειξε πως η εμπειρία του στην ελληνική τηλεόραση και η θεματολογία της εκπομπής του, είναι ικανά να τον οδηγήσουν στην πρώτη θέση της πολύ πρωινής ζώνης στο δυναμικό κοινό.

Γιώργος Παπαδάκης τηλεθέαση

Ο Γιώργος Παπαδάκης κατάφερε για ακόμα μία φορά να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό του και να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολύ δυνατές εκπομπές. Θυμίζουμε βέβαια πως τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει την εκπομπή του από το σπίτι λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορωνοϊό.

Αυτά είναι τα νούμερα του Γιώργου Παπαδάκη που δημιούργησαν «σούσουρο» στον ΑΝΤ1

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 13,6
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 15,7
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 13,2
  • ALPHA: Happy Day 14,5

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (20/11) νούμερα τηλεθέασης

Πρωινό: Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Παπαδάκη - Σκορδά: "Δεν απαντάει βλέπεις, δεν απαντάει!"

Στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Παπαδάκης και η χαρά της Φαίης Σκορδά ήταν απερίγραπτη. Ένας από τα θέματα που ανέπτυξαν ήταν και το εμβόλιο του κορωνοϊού το οποίο έκανε τους τόνους στο πλατό λίγο να ανέβουν.

Για την ακρίβεια ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε την Φαίη Σκορδά αν έχει σκοπό να το κάνει τώρα που θα βγει κι εκείνη απέφευγε στην αρχή να απαντήσει μέχρι που είπε:

«Χάρηκα πολύ με την είδηση για το εμβόλιο. Άλλαξε όλη μου η ψυχολογία. Σαφώς και κάποια στιγμή θα το κάνω. Αν θες να σου απαντήσω σαν Φαίη; Ό,τι πει ο μπαμπάς μου θα κάνω. Που είναι γιατρός και τον εμπιστεύομαι. Και ο αδελφός μου. Τυχαίνει να είμαι σε ένα περιβάλλον με γιατρούς, έχω την ξαδέλφη μου που είναι μικροβιολόγος. Οπότε θα ακούσω ό,τι μου πούνε. Και για τα παιδιά μου ό,τι πει ο παιδίατρος. Μπορώ εγώ που είμαι παρουσιάστρια να ξέρω; Τους γιατρούς θα ρωτήσω αν θα κάνω το εμβόλιο και πότε θα το κάνω».

Όλη η συνέντευξη του Παπαδάκη στο παρακάτω βίντεο: