Πρώτο θέμα συζήτησης στα κανάλια η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Μονοπώλησε ξανά το ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτο θέμα συζήτησης στα κανάλια η Φαίη Σκορδά - Τι συνέβη

Πώς να μην γίνει πρώτο θέμα στους ιθύνοντες των πρωινών αντίπαλων εκπομπών η Φαίη Σκορδά όταν κατάφερε στην τηλεθέαση της Τετάρτης 25/11 να τους αφήσει όλους πίσω και με εμφανή διαφορά;

Η Φαίη Σκορδά έχει μια σημαντική πορεία χρόνων στην πρωινή ζώνη με το Πρωινό του ΑΝΤ1 να είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών. Μπορεί ανά διαστήματα τα νούμερα να μην είναι τόσο υψηλά αλλά στο τέλος του μήνα καταλαμβάνει σχεδόν πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά του κοινού κι αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα για μια παρουσιάστρια ξέρετε.

Η χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 25/11 ήταν μια μεγάλη επιτυχία για την Φαίη Σκορδά αφού στο δυναμικό κοινό έπιασε το 14,7% ενώ ο ανταγωνισμός της έμεινε πίσω.

Η πρωινή ζώνη είναι μια μεγάλη και δύσκολη μάχη!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 14,7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,6
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,7
  • ALPHA: ALPHA παντού 8,0
  • Open: Ευτυχείτε 13,0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10,7

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν για εχθές, Τετάρτη 25/11, τα μηχανάκια της AGB!

Η αποκάλυψη που έκανε η Φαίη Σκορδά εχθές στο Πρωινό

Για πρώτη φορά η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε στον αέρα του Πρωινό ένα πρόβλημα υγείας εν ονόματι κοσμιτική ακμή το οποίο την βασάνισε πάρα πολύ και της κατέστρεψε για αρκετό καιρό την επιδερμίδα στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Το καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν στο Alter, πάντα είχα μια πολύ ωραία επιδερμίδα, ένα πολύ ωραίο δέρμα γιατί πάντα το προσέχω και έχω καλό DNA. Δεν το έχω πει αυτό ποτέ, αλλά τότε είχα πάθει κοσμητική ακμή, από τα καλλυντικά. Κάποιες φορές έλεγα βιάζομαι ας βαφτούμε γρήγορα. Και μια μέρα ξύπνησα και είχε γεμίσει το πρόσωπό μου σπυριά. Είχα πάθει σοκ. Έκανα φαρμακευτική αγωγή και πέρασε” αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.