Χαρές στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη - "Πετάνε" από ευτυχία

Τα νούμερα τηλεθέασης τους γέμισαν χαρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη -

Χαρές έχουν σήμερα στο σπίτι τους η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετά τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασαν στα χέρια τους. "Πετάνε" από ευτυχία, αφού βγήκαν πρώτοι στην πρωινή ζώνη.

Μπορεί η "μάχη" να είναι δύσκολη, αφού απέναντι τους έχει δυνατές εκπομπής και ονόματα, ωστόσο χθες 27/11 κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι, βέβαια με λίγη διαφορά από τον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, η πρωινή εκπομπή του STAR, «Στην φωλιά των κου κου», σημείωσε σε δυναμικό κοινό 12,9%. Την Πέμπτη ωστόσο για το ζευγάρι σήμανε συναγερμός.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,5
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,8
  • ALPHA: ALPHA παντού 8,3
  • Open: Ευτυχείτε 11,8
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,9

Με σκυμμένο το κεφάλι Καραβάτου - Κατσούλης στην έναρξη των Κου Κου: "Ποτέ στην ζωή μας δεν..."

Το χθεσινό τρέιλερ της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου" ξεσήκωσε αντιδράσεις καθώς θεωρήθηκε προσβλητικό και ρατσιστικό προς τα ΑμεΑ. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης στην σημερινή έναρξη της εκπομπής, με σκυμμένο το κεφάλι, θέλησαν να απολογηθούν στο τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα, μετά τους τίτλους αρχής τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια αναφέροντας:

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ. Είναι -όπως αντιλαμβάνεστε- πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ότι δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί το οτιδήποτε τέτοιο. Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, αποκαλύπτοντας ότι το τρέιλερ της χθεσινής τους εκπομπής ήταν ο λόγος που ήρθε σε τόσο δύσκολη θέση.

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο σύζυγό της και συμπλήρωσε λακωνικά: «Έτσι ήταν. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή». Δείτε εδώ πόσο έφτασαν σε τηλεθέαση στην χθεσινή εκπομπή.