Πολύ ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πολύ ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη

Ο παρουσιαστής του STAR, Πέτρος Πολυχρονίδης, έκανε για ακόμα μια φορά τα μαγικά του και κατάφερε και βγήκε πρώτος στην απογευματινή ζώνη της τηλεθέασης όσον αφορά την Παρασκευή 4/12 και πως να μην πετάει από χαρά;

Συγκεκριμένα, όχι απλά βγήκε πρώτος στο δυναμικό κοινό αλλά άφησε και πολύ πίσω τον ανταγωνισμό με το 20,8% που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB!

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 11,8
  • STAR: Elif 6,5
  • STAR: Ο τροχός της τύχης 20,8
  • ΣΚΑΙ: My Style Rocks 12,1
  • OPEN: Ο Τζαναμπέτης 6,3 - 8
  • Mega: Ένα εκατομμύριο ΥΕΝ 5,4

Δείτε εδώ την κόρη του και θα πάθετε πλάκα, είναι ίδιοι!

Ραγίζει καρδιές ο Πέτρος Πολυχρονίδης! Η σπάνια ασθένεια που τον "τσάκισε"!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για τον θάνατο της αδερφής του, η οποία έπασχε από μία σπάνια ασθένεια προκαλώντας συγκίνηση.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στο οικογενειακό δράμα.

Αρχικά ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέφερε: «Η αδερφή μου από τη γέννησή της σχεδόν και μέχρι τον θάνατό της μπανόβγαινε στα νοσοκομεία… η πάθηση της αδερφής μου δεν συναντάται συχνά κι έχει να κάνει με τα αιμοσφαίρια. Ήταν πολλή ευάλωτη σε όλα, οπότε χρειάστηκε χρόνια για να το αντιμετωπίσει, ενώ τώρα είναι ιάσιμο».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής έκανε μία συγκλονιστική τοποθέτηση: «Εκτιμώ ότι η αδερφή μου είναι ένα από τα πειραματόζωα του χώρου στην Ελλάδα και εν μέρει χαίρομαι, γιατί χάρη σε πολλά πράγματα που έγιναν πάνω της οι άνθρωποι δεν το έχουν πια ως πρόβλημα».