Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Βίκυ Καγιά

Πολύ ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Βίκυ Καγιά

Εδώ και μερικές ώρες έχει επικρατήσει κανονικός τηλεοπτικός χαμός με την είδηση που έχει κυκλοφορήσει για τη Βίκυ Καγιά και την εκπομπή που παρουσιάζει κάθε μεσημέρι μέσα από τη συχνότητα του Star, το Shopping Star.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε για τη Βίκυ Καγιά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δείχνει να έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας στη μεσημεριανή ζώνη και έτσι κάθε μέρα καταφέρνει να «σκαρφαλώνει» στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες όταν ξεπέρασε τον ανταγωνισμό της και μαζί με το Shopping Star αναδείχθηκαν νικητές της μεσημεριανής ζώνης. Δείτε εδώ τι συνέβη με τις καταγγελίες που δέχθηκε το GNTM.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 8,6
  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 16,2
  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 6,8
  • ΣΚΑΙ: Love it 11,2
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 13,7
  • Open: Style me Up 5,8
  • Open: The booth + 3,2
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 15,9
  • STAR: Shopping Star 16,5
  • ALPHA: Pop up 11,6
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 9,5

Η Βίκυ Καγιά αντέγραψε! Εμφανίστηκε στο GNTM 3 με "κλεμμένο" σύνολο

Με "κλεμμένο" σύνολο εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά στο GNTM 3 και δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστο ή να μην αποκαλυφθεί. Η παρουσιάστρια αντέγραψε το look θρύλου της μόδας.

Ο λόγος για την Victoria Beckham, η οποία έχει την ίδια μίνιμαλ και σικάτη αισθητική με την κριτή του ριάλιτι και αφήνουν τα looks χωρίς περιττά στοιχεία εντυπωσιασμού, όπως φανταχτερά κοσμήματα.

Οι δύο καλλονές λοιπόν, έκαναν τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό, δίνοντας την πιο hot εμφανίσεις για τις χειμωνιάτικες εξόδους, όταν φυσικά ανοίξουν τα μαγαζιά.

Δείτε και μόνοι σας:

Βίκυ Καγιά GNTM 3

Victoria Beckham Βίκυ Καγιά GNTM 3

Επίσης, η Βίκυ Καγιά προκάλεσε φρενίτιδα με το δερμάτινο παντελόνι της. Βες παρόμοιο στα Stradivarius και δεν θα το βγάζεις από πάνω σου.

Η Βίκυ Καγιά περπάτησε με φόρεμα 1.117 ευρώ - "Σεισμός" στο GNTM 3

Φόρεμα αξίας 1,117€ επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα επεισόδια του GNTM 3 και όταν περπάτησε στα γραφεία του STAR, προκάλεσε "σεισμό" με την απίστευτη εμφάνιση της.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι μόδας, πραγματοποιεί τέλειες εμφανίσεις, οι οποίες αποσπούν τα καλύτερα σχόλια. Σε συνεργασία με το στιλίστα της, δημιουργούν μοναδικά looks.

Αυτό είναι το φόρεμα αξίας 1,117€ που φόρεσε η Βίκυ Καγιά στο STAR

Στο επεισόδιο του GNTM 3 της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά πραγματοποίησε μια από τις πιο φαντασμαγορικές εμφανίσεις της, επιλέγοντας ένα designer φόρεμα του σκανδιναβικού brand, 16ARLINGTON.

Πρόκειται για το στράπλες μίντι metallic φόρεμα σε μοβ χρώμα που διαθέτει ένα διακριτικό κόμπο στη μέση, το οποίο μπορείς να βρεις στο farfetch.com με 1,117€.

Βίκυ Καγιά GNTM 3 STAR φόρεμα