Τηλεθέαση: Σοκ για J2us - Τρίτη θέση για Κοκλώνη

Τα νούμερα του δυναμικού κοινού αναλυτικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τηλεθέαση: Σοκ για J2us - Τρίτη θέση για Κοκλώνη

Σοκ επικράτησε με τα χθεσινά 12/12 νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό, καθώς έγινε η απόλυτη ανατροπή. Το J2us με τον Νίκο Κοκλώνη ήρθε στην τρίτη θέση με τις δύο πρώτες να παίρνουν STAR και MEGA.

Συγκεκριμένα, στην Prime time ζώνη του Σαββάτου ήρθαν τα πάνω κάτω. Πρώτη σε τηλεθέαση ήρθε η ξένη παιδική σειρά του STAR «Brave», σημειώνοντας 17,5%, ενώ στη δεύτερη η μουσική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» με 13,8%, όπου είχε καλεσμένο τον Στέλιο Ρόκκο που τους μάγεψε όλους με τις επιτυχίες του.

Τo J2us που είχε σαν θέμα την Eurovision και καλεσμένη την Ελένη Φουρέιρα, κατέκτησε την τρίτη θέση σημειώνοντας 11%.

Prime time

  • AΝΤ1: Ταξί 9,9
  • ALPHA: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 10,6
  • STAR: Brave 17,5
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 6,2
  • OPEN: J2US 11
  • Mega: Στο σπίτι με το mega 13,8

Να σημειώσουμε πως στο J2us, φήμες θέλουν ένα ζευγάρι επί σκηνής να είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα! Δείτε για ποιους μιλάμε.

Όλα τα highlights του J2us με τον Νίκο Κοκλώνη

Ανατρεπτική ήταν η είσοδος του Νίκου Κοκλώνη στο J2us η οποία εντυπωσίασε τηλεθεατές και κοινό. Με θέμα την Eurovision ο παρουσιαστής βγήκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς την Ελλάδα, “Shake it”. Δείτε όλα τα highlights παρακάνω με τα ζευγάρια και την αποχώρηση, αλλά και την εμφάνιση της Φουρέιρα.

Ο ίδιος βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί αφού ερμήνευσε και το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου «Ώπα» με συνοδεία τους χορευτές του σόου.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο J2us

Μάλιστα πάνω στη σκηνή είδαμε και την Ελένη Φουρέιρα η οποία για ακόμη μια φορά "τρέλανε" του πάντες. Τραγούδησε το «Fuego», αλλά και όλες τις μεγάλες νέες επιτυχίες της και έβαλε... "φωτιά".

H εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά αλά Νέτα

Από την άλλη ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε μια αδιανόητη εμφάνιση, καθώς εμφανίστηκε αλά Νέτα στη σκηνή. Αυτή τη φορά ο γνωστός κομμωτής ήταν μόνος και ερμήνευσε το κομμάτι Toy με το οποίο νίκησε η Νέτα τη Eurovision του 2018 με το Ισραήλ.

Φυσικά αυτή τη φορά ήταν τυχερός καθώς δεν κρίθηκε η επίδοσή του από τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής, ενώ όπως φάνηκε μάλλον η ερμηνεία του ήταν playback.

Τα πανηγύρια στο πλατό

Το κομμάτι «Άνοιξη» ερμήνευσαν στο Just the 2 of us ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά. Η απόπειρα τους στέφτηκε με επιτυχία και πήρα θετικές κριτικές από την επιτροπή και τελικά συγκέντρωσαν 32 βαθμούς.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τη Γωγώ Τσαμπά να τραγουδήσει το δικό της ρεπερτόριο εκείνη του απάντησε «Πανηγύρι θα το κάνω!» και έγινε στα αλήθεια.

Αυτά τα ζευγάρι κέρδισαν τους Eurofans

To oikotimes.co.uk που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites των eurofans, είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά το σόου και να ψηφίσει στο τέλος εκείνο το ζευγάρι που άρεσε περισσότερο.

Έτσι, o εκπρόσωπος των OIKOTIMES.CO.UK Fatih Melek ανακοίνωσε sτην τρίτη θέση βρίσκεται ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά, στη δεύτερη θέση η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη και στην πρώτη θέση η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο - τους οποίους θέλουν ζευγάρι - με το Hard Rock Halellouhia των Lordi.

Στην τελευταία θέση βρέθηκαν η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Τα τέσσερα ζευγάρια που έμειναν τελευταία στο πλατό καθώς είχαν συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η Νατάσα Καλογρίδη και ο Νικόλας Ραπτάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Ηλίας Βρεττός και ο Θανάσης Πασσάς με τη Γωγώ Τσαμπά και τελικά το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν ο Θανάσης Πασσάς και η Γωγώ Τσαμπά, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στο live της Πέμπτης.