Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του Open, Φαίη Μαυραγάνη

Έγινε γνωστό σήμερα, πρωί - πρωί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του Open, Φαίη Μαυραγάνη

Η Φαίη Μαυραγάνη έχει χαράξει μια εξαιρετικά λαμπρή πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας κι όπως φαίνεται συνεχίζει σημειώνοντας ανεπανάληπτους θριάμβους. Ένας από αυτούς είναι και τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε την Κυριακή 13/12 με την εκπομπή "Τώρα ότι συμβαίνει" στο Open.

Για την ακρίβεια η Φαίη Μαυραγάνη σημείωσε τα πιο μεγάλα ποσοστά στο δυναμικό κοινό αφού έφτασε το 19,3% αφήνοντας τους αντιπάλους της να αιμορραγούν αφού δεν κατάφεραν να φτάσουν ούτε το 10%.

Νωρίς το πρωί

  • ΑΝΤ1: Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή (Ε) 2.6
  • ΕΡΤ1: ΕΡΤ Σαββατοκύριακο 4.5
  • Mega: Mega Σαββατοκύριακο 8.3
  • Open: Τώρα ότι συμβαίνει 19.3
  • ΣΚΑΙ: Καλημέρα 8.5
  • ΑΝΤ1: Πρωινοί τύποι 8.2

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα μηχανάκια της AGB για την Κυριακή 13/12!

Φαίη Μαυραγάνη: Αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση - «Έχει έναν χαρακτήρα...»

Η Φαίη Μαυραγάνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση. Η δημοσιογράφος έκανε μία αποκάλυψη για εκείνον και για τον χαρακτήρα του που έχει δέσει άριστα με τον δικό της.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 19 χρόνια και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ αν και είναι σπάνιες οι φορές που επιλέγουν να μοιραστούν κάποιο στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής με το κοινό - δείτε εδώ μία σπάνια κοινή τους φωτογραφία από το καλοκαίρι.

Αυτά είπε η Φαίη Μαυραγάνη για τον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση

«Είναι επιλογή να μην βγάζουμε προς τα έξω τη ζωή μας. Το ότι κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Ο Νίκος έχει έναν χαρακτήρα που εμένα μου ταιριάζει πολύ. Αν και είναι ο κορυφαίος σε αυτό που κάνει, δεν ζει με βάση την επιτυχία του αλλά είναι σωστός οικογενειάρχης χωρίς να το πουλάει αυτό. Αυτό που κάνει το κάνει υπέροχα και είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002 άρα 19 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν. Με πονάει να σκέφτομαι ότι τα παιδιά θα φύγουν από το σπίτι. Το όνειρο της κόρης μου είναι να σπουδάσει εκτός Ελλάδος. Έβλεπα εφιάλτες στον ύπνο μου ότι πρέπει να μάθω άριστα αγγλικά για να πηγαίνω να την βλέπω.

Δε μου αρέσει να βλέπω ρυτίδες αλλά θα φοβόμουν να κάνουν επέμβαση. Δεν ξέρω, μπορεί σε δέκα χρόνια να το κάνω»