Ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη - Η ανακοίνωση του ALPHA

Τι συμβαίνει με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για την Αγγελική Νικολούλη - Η ανακοίνωση του ALPHA

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά για την Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Σύμφωνα με ανακοίνωση του ALPHA, βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα της τηλεθέασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ALPHA για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη με το "Φως στο Τούνελ", μια μια εξαφάνιση – θρίλερ, αλλά και άλλες υποθέσεις βρέθηκε στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε 19,6% στο σύνολο κοινού με 1.139.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν έστω για 1 λεπτό και στο δυναμικό κοινό 18-54 έφτασε το 18,5%.

Οι γυναίκες έδειξαν και πάλι την αγάπη τους στην εκπομπή αφού της χάρισαν ποσοστό 32,1%.

Αναλυτικά, οι υποθέσεις που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και της χάρισαν την πρωτιά.

Αγγελική Νικολούλη Φως στο Τούνελ ALPHA τηλεθέαση

Λίγα λόγια για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ»

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή «»Φως στο Τούνελ», έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1995 και έκτοτε μεταδίδεται ανελλιπώς επί 25 χρόνια.

Το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής προβλήθηκε το 1995 μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Μετά από τέσσερις σεζόν, η εκπομπή συνέχισε την προβολή της από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, μετά την αγορά του ΣΚΑΪ και την μετονομασία του σε Alpha. Τη σεζόν 2001-2002 το «Φως στο τούνελ» πήρε μεταγραφή στον τηλεοπτικό σταθμό Alter. Η προβολή της εκπομπής συνεχίστηκε στο ίδιο κανάλι μέχρι τον Νοέμβριο του 2011, όταν και διακόπηκε εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων στο κανάλι.

Η εκπομπή επέστρεψε τηλεοπτικά τον Οκτώβριο του 2012 μέσω του Alpha απ' όπου προβάλλεται μέχρι και σήμερα.

Η εκπομπή δημιουργήθηκε με σκοπό την εξιχνίαση εγκλημάτων και την ανεύρεση αγνοουμένων. Ως το 2019, έχει συμπληρώσει περισσότερες από 800 εκπομπές, που οδήγησαν στον εντοπισμό περισσότερων από 1.500 ατόμων και στην αποκάλυψη περισσότερων από 20 δολοφονιών.

Μεταδίδεται ζωντανά με διάρκεια περίπου 3 ωρών και περιλαμβάνει μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές συνεντεύξεις με τους συγγενείς και φίλους αγνοουμένων, ερευνώντας παράλληλα τις συνθήκες εξαφάνισης. Αρκετοί, αργότερα καταδικασμένοι, δολοφόνοι έχουν εμφανιστεί στην εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε αναζητώντας τα θύματα τους σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν τις υποψίες.