Τηλεθέαση Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν ξεκολλάει από τα μονοψήφια - Πόσο έκανε εχθές 23/11

Δεν τραβάει το πρόγραμμα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν ξεκολλάει από τα μονοψήφια - Πόσο έκανε εχθές 23/11

Εν αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που στο συμβόλαιό της με τον ALPHA έχει μπει ρήτρα πως δεν μπορούν να της κάνουν τίποτα αν κάνει χαμηλά νούμερα, η Τατιάνα Στεφανίδου δεν αναγράφει κάτι τέτοιο στη δική της συμφωνία και τα ποσοστά που σημειώνει είναι πολύ μονοψήφια συνεχώς, δημιουργώντας έτσι μια τεράστια απορία: θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ή το T-Live θα είναι ακόμη μια εκπομπή που θα τελειώσει άδοξα από το κανάλι;

Για να μιλάμε με στοιχεία, εχθές, Τετάρτη 23/12 η παρουσιάστρια σημείωσε στο δυναμικό κοινό 8,7%, κάτι που την κατέστησε στις τελευταίες θέσεις της πρωινής ζώνης, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 12,2
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,2
  • ALPHA: T-Live 8,7
  • Open: Ευτυχείτε 14,9
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,8

Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά δεν δικαιολογείται εύκολα όλο αυτό που συμβαίνει. Ίσως θα έπρεπε ο ALPHA να αρχίσει να κάνει διορθωτικές κινήσεις στο project μπας και σωθεί κάτι...

Στα μαχαίρια Τατιάνα Στεφανίδου και Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να παραμένει στον ALPHA και μάλιστα να επιστρέφει με την εκπομπή «Μεσάνυχτα», ωστόσο μια νέα παρουσιάστρια του σταθμού αρνήθηκε να πάει καλεσμένη της. Ο λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη να προσεγγίζει πρόσωπα για συνεντεύξεις τις οποίες θα δούμε στις οθόνες μας μετά τα Χριστούγεννα.

«Η Ελεονώρα Μελέτη ανάμεσα στα άτομα που προσέγγισε για συνέντευξη είναι και η Τατιάνα Στεφανίδου, κάτι που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς είναι η διάδοχος της ουσιαστικά στην πρωινή ζώνη του Alpha. Οι πληροφορίες μας λένε ότι δεν θα γίνει αυτή η συνέντευξη και ο λόγος είναι ότι έχουν προταιρεότητα κάποιοι άλλοι μέσα από το σταθμό. Εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη έχουν ζητήσει συνέντευξη από την Τατιάνα Στεφανίδου και οι άλλοι δύο κύριοι της late nignt ζώνης του Alpha, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Τάκης Χατζής με τους οποίους έχει πολύ φιλική σχέση η Τατιάνα Στεφανίδου.

Συναντιούνται καθημερινά, κάποιες μέρες τρώνε και μαζί το μεσημέρι στο κτίριο της Κηφισιάς, όπου στεγάζονται οι ενημερωτικές εκπομπές και από όσο ακούω και λένε οι πληροφορίες η Τατιάνα Στεφανίδου όταν αποφασίσει να δώσει συνέντευξη θα δώσει προτεραιότητα σε αυτές τις εκπομπές, οι οποίες υπάγονται στην ίδια διεύθυνση ενημέρωσης όπως η ίδια», είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

ΠΗΓΗ