Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ράδιο Αρβύλα: Αυτά τα νούμερα έκαναν χθες στο Open (12/1)

Έχουν «τσακίσει» τα δελτία ειδήσεων

Ράδιο Αρβύλα: Αυτά τα νούμερα έκαναν χθες στο Open (12/1)
Τηλεθέαση 13.01.2021 10:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Οι Ράδιο Αρβύλα φαίνεται πως επέστρεψαν πολύ δυναμικά στην τηλεόραση, αφού μέσα από τη συχνότητα του Open, έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό, ήδη από την δεύτερη εκπομπή που πραγματοποίησαν χθες βράδυ (12/1).

Η αγαπημένη ομάδα μπήκε στη θέση των δελτίων ειδήσεων και πλέον τους απολαμβάνουμε καθημερινά στους δέκτες μας.

Και η χθεσινή εκπομπή, κινήθηκε στα νούμερα που σημείωσε η πρεμιέρα και βρέθηκε πρώτη στη ζώνη της.

Το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε ποσοστό 22,1% στο δυναμικό κοινό και 16,6% στο γενικό σύνολο. Η εκπομπή πέρασε με ευκολία πάνω από όλους τους αντιπάλους της ζώνης και έφτασε σε τέταρτο έως και το 26,4%.

Ράδιο Αρβύλα τηλεθέαση 12/1

Τι θα δούμε στο νέο Ράδιο Αρβλυλα στο Open

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έλα Χαμογέλα, οι Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδονται καθημερινά στις 8 με ζωντανή μετάδοση από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Το Ράδιο Αρβύλα θα μεταδίδεται καθημερινά στις 8 το βράδυ με ωριαία διάρκεια και θα βγαίνει ζωντανά από την Θεσσαλονίκη. Θα διατηρήσει αρκετά από τα δομικά χαρακτηριστικά που είχε με την γνωστή σατιρική ματιά που ξέρουμε. Με την ίδια, βέβαια, παρέα. Τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο».

«Η μουσική θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι και πάλι του Ράδιο Αρβύλα. Αν θυμάστε, στο τέλος κάθε επεισοδίου, μας παρουσίαζαν καινούργια γκρουπ και καλλιτέχνες ακόμα και από το εξωτερικό. Η στήλη αυτή θα διατηρηθεί, αλλά θα είναι στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας κάθε Παρασκευή».

«Πέντε φορές την εβδομάδα θα είναι το Ράδιο Αρβύλα και δύο φορές το Βινύλιο. Όσον αφορά το Βινύλιο θα επιστρέψει και αυτό στην late night ζώνη, γύρω στις 12 παρά, δύο φορές την εβδομάδα. Δεν έχουν κλειδώσει οι ημέρες μετάδοσης αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στα μέσα της εβδομάδας. Θα συνεχίσει λίγο πολύ στους δρόμους που το έχουμε μάθει» κατέληξε λέγοντας η δημοσιογράφος του Έλα Χαμογέλα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η κόρη του Αντώνη Κανάκη είναι και πάλι στο τρέιλερ του Ράδιο Αρβύλα

Η ανακοίνωση από τους Ράδιο Αρβύλα

Share