Πρωινό - τηλεθέαση 25/1: Έφτασαν στο Θεό τα νούμερα με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Το πόσο θα κρατήσουν αυτά τα νούμερα είναι το θέμα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό - τηλεθέαση 25/1: Έφτασαν στο Θεό τα νούμερα με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά από σχεδόν 5 χρόνια, το πρωί της Δευτέρας 25/1, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και στο πλατό της εκπομπής Πρωινό, ως συμπαρουσιαστής της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά.

Αφού μπήκε μέσα με τραγούδι από την ταινία του Ταραντίνο, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ηλεκτρισμένη και υπήρχε τεράστια αμηχανία, κάτι που σχολίασε και η ίδια η Φαίη Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε πάλι σε ρόλο παρουσιαστή, με τα καυστικά του σχόλια και το χιούμορ του, και το τηλεοπτικό κοινό, όπως φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB, ανυπομονούσε να τον δει ή μάλλον να τους δει... Να δει ένα πρώην ζευγάρι να συμβιώνει ξανά κάτω από κοινή - έστω και τηλεοπτική - στέγη.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Πρωινό για την Δευτέρα 25/1

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 22,8
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 7,9
  • Mega: Πάμε Δανάη 5,9
  • ALPHA: T-Live 9,2
  • Open: Ευτυχείτε 13,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 7,8

Όπως βλέπετε στο παραπάνω πλέγμα στο δυναμικό κοινό η εκπομπή έσπασε ρεκόρ στην πρωινή ζώνη αφού έφτασε το 22,8% και άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά πολύ αφού οι περισσότεροι αντίπαλοι σημείωσαν μονοψήφια.

Στα τέταρτα της η εκπομπή πήγε εξίσου καλά αφού με lead in 21.6 από το Καλημέρα Ελλάδα το πήγε κατευθείαν στο 23,4 και συνέχισε με 25-22,9-20,7-22,2-18,5-23,5-23,4-26,1-23,4. Μπορεί η... πρεμιέρα να είχε μεγάλη επιτυχία αλλά ήταν και αναμενόμενο. Το θέμα είναι αν και για πόσο θα κρατήσει η επιτυχία αυτή.

Να υπενθυμίσουμε πως στο Πρωινό εχθές εκτός από την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα παρουσιάστηκε και η νέα ομάδα η οποία απαρτίζεται από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Τάσο Τεργιάκη και την Νάνσυ Παραδεισανού.