Super makeover - τηλεθέαση 1/2: Επιτυχία τα νούμερα της πρεμιέρας

Βγήκε πρώτη στην απογευματινή ζώνη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Super makeover - τηλεθέαση 1/2: Επιτυχία τα νούμερα της πρεμιέρας

Πρεμιέρα είχε το απόγευμα της Δευτέρας 1/2 η Δούκισσα Νομικού με το νέο της project στον ΣΚΑΙ, Super Makeover, κι όπως φαίνεται οι τηλεθεατές ήταν συντονισμένοι για να την... καλωσορίσουν μετά από τρία ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής αποχής.

Λαμπερή και χαμογελαστή καλωσόρισε την ομάδα της. Να υπενθυμίσουμε πως στο πλευρό της έχει τη hair stylist Σοφία Νομικου, τον Make up expert Παντελή Τουτουντζή, τη fashion stylist Έλενα Παπασταύρου μαζί με την Συμβουλευτική Ψυχολόγος expert Μαρία Χουδαλάκη που καθημερινά θα αναλαμβάνουν δράση και θα δίνουν χαρά σε όσους αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Super Makeover

Το νέο project του ΣΚΑΙ, λοιπόν, βγήκε πρώτο στην απογευματινή ζώνη σημειώνοντας 16,3% στο δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτα δεν τα πήγε άσχημα αφού με lead in 16.2 από το Καλό Μεσημεράκι συνέχισε: 15,8-19,1-13,9.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Still Standing 13,7
  • STAR: Elif 9,7
  • ΣΚΑΙ: Super Makeover 16.3
  • OPEN: Ο γόης 4,3-8,7
  • Mega: Supermarket sweep 6.2

Ο λόγος που η Δούκισσα Νομικού πήρε την παρουσίαση του Super Makeover από την Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του The 2night Show. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, "Super Makeover" και την επιλογή του καναλιού να επιλέξει τελικά για παρουσιάστρια την Δούκισσα Νομικού και όχι την ίδια.

«Ήταν να παρουσιάσω το Super Makeover στον ΣΚΑΪ, ναι. Δεν έφτασαν οι συζητήσεις σε σημείο οικονομικό. Το πρόβλημα ήταν , που βασικά δεν είναι πρόβλημα, πως τα κανάλια είναι εταιρείες και ενώ κάνεις κουβέντες, κάνεις δοκιμαστικά και όλα είναι καλά, μια εταιρεία σκέφτεται προφανώς ότι «πρέπει να πάρω ένα πιο φρέσκο πρόσωπο. Αντικειμενικά, και με ποιους πελάτες και πιο kinky διαφημιστικά».

«Την θεωρώ και πάρα πολύ ώριμη την απόφαση αυτή. Μια απόφαση που πήρε αυτή η εταιρεία που λέγεται ΣΚΑΪ και είμαι μαζί τους. Business is business» πρόσθεσε.