Σπύρος Παπαδόπουλος: Μονοψήφια νούμερα για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

Δεν λέει να σηκωθεί...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Μονοψήφια νούμερα για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

Μονοψήφια νούμερα σημείωσε σε τηλεθέαση η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγειά μας ρε παιδιά, που προβάλλεται κάθε Σάββατο στην prim time ζώνη του ΣΚΑΙ.

Η αγαπημένη μουσική εκπομπή βέβαια, έχει τα πάνω της και τα... κάτω της. Καθώς στις 10/1 κατάφερε να σημειώσει πολύ υψηλά νούμερα.

Ωστόσο, χθες Σάββατο 6/2, έχοντας καλεσμένους καταξιωμένους ηθοποιούς που τραγούδησαν έκανε σε δυναμικό κοινό 8,8%. Την ώρα που η εκπομπή Σπίτι με το MEGA, έκανε 15%.

Αυτά είναι τα νούμερα της εκπομπής Στην υγειά μας ρε παιδιά

Prime time

  • ALPHA: Ο σκληρός άνδρας 10,3
  • ΑΝΤ1: Ταξί 12,1
  • ΑΝΤ1: Μια τρελή τρελή σαραντάρα 8,7
  • STAR: Τραγούδα 13,6
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 8,8
  • Mega: Στο σπίτι με το Mega 15
  • OPEN: Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι κυνηγοί της χαμένης Κιβωτού 8,1

Κόβεται το "Στην υγειά μας ρε παιδιά" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο από τον ΣΚΑΙ

Στην υγειά μας ρε παιδιά Σπύρος Παπαδόπουλος ΣΚΑΙ

Όπως φαίνεται προς οριστικό κόψιμο πηγαίνει η μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια ο καταξιωμένος παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Όλες τις τελευταίες εξελίξεις θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Η εκπομπή που έκανε τα πρώτα της βήματα από την ΝΕΤ το 2004 , όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει να κουράζει και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, καθώς πολλές φορές είναι και μονοψήφια, σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλαγές πολλές δεν μπορούν να γίνουν για αυτό και η λύση είναι μόνο μια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr που σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πρόκειται να ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους από τον σταθμό του Φαλήρου στο τέλος της σεζόν με αποτέλεσμα να επικρατεί ένα μικρο σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει, αν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πάρει την εκπομπή και πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το κανάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, έχει πάρει την απόφαση αυτή, με σκοπό να βάλει στη θέση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μια άλλη εκπομπή με την ίδια ωστόσο θεματολογία. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να βγουν αντάξιοι στον δύσκολο όπως είπα ανταγωνισμό, καθώς μην ξεχνάμε πως δυναμικά έχει μπει και το MEGA με την επίσης μουσική εκπομπή «Στο σπίτι με».