Σπίτι με το Mega: Η τηλεθέαση που έκανε με τις Μέλισσες (13/2)

Έδωσαν μάχη με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: Η τηλεθέαση που έκανε με τις Μέλισσες (13/2)

Οι Μέλισσες επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου με ένα νέο εντυπωσιακό show στο Σπίτι με το Mega, με φοβερούς καλεσμένους. Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του, έκαναν συντροφιά στο κοινό και ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Απέναντί τους έπαιζε η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία κατάφερε να νικήσει την μάχη της τηλεθέασης, μιας και οι Μέλισσες, στο δυναμικό κοινό σημείωσαν 10,3% ενώ την ίδια στιγμή, το Στην υγειά μας ρε παιδιά, σημείωσε 12,6%.

Μέλισσες τηλεθέαση 13/2

Σημειώνουμε πως σε λίγο καιρό, το Σπίτι με το Mega αναμένεται να αλλάξει μιας και θα δούμε να αναλαμβάνει την εκπομπή ο Γιώργος Θεοφάνους.

Αναλυτικά η τηλεθέαση της Prime Time με τις Μέλισσες

Prime time

  • ALPHA: Iron Man 2 11,5
  • ΑΝΤ1: Ταξί 12,4
  • ΑΝΤ1: Μία κυρία στα μπουζούκια 9,5
  • STAR: Οι Πελαργοί 12,3
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 12,6
  • Mega: Στο σπίτι με το Mega 10,3
  • OPEN: Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού 8,5

Ο Χρήστος Μάστορας απαντά για το YFSF - «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα συμμετέχει τελικά στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τον γνωστό τραγουδιστή να λάβει μέρος στον νέο κύκλο του μουσικού σόου, ωστόσο ο ίδιος το διέψευσε, καθώς παραδέχτηκε πως τελικά δεν τα βρήκαν στους όρους.

Έτσι, λόγω οικονομικών διαφωνιών στις μεταξύ τους συζητήσεις, ο Χρήστος Μάστορας αποφάσισε να μην προχωρήσει την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν συμφωνούσαν οι όροι της μιας πλευράς με τους όρους της άλλης… δεν προχώρησε η συνεργασία. Με τον ΑΝΤ1 έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, δεν έτυχε τώρα».

Χρήστος Μάστορας για YFSF