Τηλεθέαση House of Fame (25/2) - Άσχημα τα νέα για το μουσικό show του ΣΚΑΪ

Συνεχίζει τις... χαμηλές πτήσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση House of Fame (25/2) - Άσχημα τα νέα για το μουσικό show του ΣΚΑΪ

Τι κι αν το Survivor αποτελεί το νούμερο ένα ριάλιτι αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, με βάση πάντα τα νούμερα τηλεθέασης, ο ΣΚΑΪ αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στην απογευματινή ζώνη μιας και το House of Fame συνεχίζει στις χαμηλές "πτήσεις" στο δυναμικό κοινό.

Το κανάλι το Φαλήρου έχει καταφέρει να βάλει στο πρόγραμμά του μερικά πολύ δυνατά προγράμματα. Ενώ λοιπόν η prime time και η μεσημεριανή ζώνη είναι τα δυνατά χαρτιά του σταθμού, η απογευματινή καταρρέει.

House of Fame τηλεθέαση

To House of Fame, το νέο μουσικό show που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες στον ΣΚΑΪ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό και έτσι τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά είναι αρκετά χαμηλά, κάτι που βέβαια ισχύει και για το Makeover.

Όλα τα σενάρια βέβαια εξακολουθούν να μένουν ανοιχτά, αφού απόψε είναι το πρώτο live του House of Fame το οποίο είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη εβδομάδα αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες (25/2) το House of Fame

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Ο τροχός της τύχης 20.1
  • ALPHA: Deal 17.0
  • Mega: Supermarket sweep 7.9
  • ΣΚΑΙ: Super Makeover 10.9
  • ΣΚΑΙ: House of fame 13.0
  • ΑΝΤ1: Still Standing 12.8

Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του House of Fame

Οι σπουδαστές λίγο πριν το πρώτο Live δεν σταματούν στιγμή τις πρόβες και τις ετοιμασίες, προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

 House of Fame ξέσπασε σε κλάματα ο Γιώργος Σπετσιώτης

Ο Θέμης, έτσι, ερμήνευσε μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά ένα συγκινητικό τραγούδι, με τον Γιώργο μετά από λίγο να ξεσπά σε κλάματα και να αποκαλύπτει για μια σχέση που είχε και τον σημάδεψε.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν μια κοπέλα με την οποία και είχα κάνει τρία χρόνια σχέση. Ήταν τα τρία καλύτερα χρόνια της ζωής μου, εγώ την αγάπησα πάρα πολύ και εκείνη πιστεύω, απλά ήρθαν έτσι οι καταστάσεις και χωρίσανε οι δρόμοι μας. Όσα χρόνια και να περάσουνε η αγάπη δεν σβήνει ποτέ. Πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι αυτή τη γυναίκα την αγαπώ. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην καρδιά μου». Μετά από λίγο ωστόσο, επικράτησε ένταση στο σπίτι, με την Πέννυ Μπαλτατζή και τον Ντίνο να έρχονται σε σύγκρουση!