Τηλεθέαση 25/3: Η παρέλαση ξεπέρασε και τα νούμερα του Survivor 1

Χτύπησε κόκκινο κυριολεκτικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 25/3: Η παρέλαση ξεπέρασε και τα νούμερα του Survivor 1

Μια από τις πιο ιστορικές ημέρες γιόρτασε εχθές, Πέμπτη 25 Μαρτίου, όλη η Ελλάδα. 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Έθνους και παρά τον κορωνοϊό που δεν μας άφησε να το γιορτάσουμε όπως έπρεπε η τηλεόραση κατάφερε να μας χαρίσει απίστευτες εικόνες, όπως την Σακελλαροπούλου να δακρύζει κατά την διάρκεια της εορτής.

Αναλυτικά τα ποσοστά της παρέλασης για την 25η Μαρτίου

Συγκεκριμένα η ΕΡΤ1 που μετέδωσε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παρέλασης σημείωσε στο δυναμικό κοινό 45,3% ενώ τα τέταρτά της έφτασαν στα ύψη! Στο παρακάτω πλέγμα θα δείτε, επίσης, και πόσο κάτω έπεσε ο ανταγωνισμός των πρωινών εκπομπών μπροστά στο θέαμα αυτό.

Πρωινή ζώνη

Τα τέταρτα της παρέλασης

Με lead in 18.9 το πρόγραμμα συνέχισε με 27,9-37,3-46,7-57,5-60,1-60,4-59,9-56,7-46-40-32,4-23,6

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Κάρολος δάκρυσε

Σε κλίμα συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας διεξήχθη η διαδικασία της κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Ο πρίγκιπας Κάρολος τίμησε τη χώρα μας με την παρουσία του, σε αυτή την ιδιαίτερου συμβολισμού ημέρα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Καμίλα.

Μάλιστα, αφού κατέθεσε το στεφάνι εκ μέρους της χώρας του, της Μεγάλης Βρετανίας, ήταν έκδηλη η συγκίνησή του και δάκρυσε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας του πρίγκιπα Καρόλου και σύζυγος της Ελισάβετ, Φίλιππος γεννήθηκε στην Κέρκυρα, ενώ η μητέρα του ήταν ελληνικής καταγωγής.

Λίγο αργότερα και αφού οι επίσημοι είχαν λάβει τις θέσεις τους στο Σύνταγμα για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, η σύζυγος του πρίγκιπα, Καμίλα, χρησιμοποίησε την κουβέρτα που υπήρχε στη θέση της και σκέπασε τα πόδια της, μιας και η σημερινή θερμοκρασία κινείται σε χαμηλά επίπεδα.