Τηλεθέαση 30/3: Ποιο πρόγραμμα της πρωινής ζώνης έκανε 5,2% στο δυναμικό κοινό;

Ποιος να το... περίμενε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση 30/3: Ποιο πρόγραμμα της πρωινής ζώνης έκανε 5,2% στο δυναμικό κοινό;

Μπορεί η prime time ζώνη της τηλεθέασης να έχει νικητή έναν συγκεκριμένο αλλά στην πρωινή ζώνη δίνεται καθημερινά πραγματική μάχη!

Αναλυτικά τα ποσοστά της Τρίτης 30/3

Όσον αφορά συγκεκριμένα την Τρίτη 30/3 είχαμε νικήτρια την Κατερίνα Καινούργιου στο Open με την εκπομπή Ευτυχείτε με 16% στο δυναμικό κοινό. Αρκετά μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που ακολούθησε με 13,5%!

Ωστόσο, στην τελευταία θέση με ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα και το Mega με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω πλέγμα το νούμερο που σημείωσε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως τραγικό.

Πρωινή ζώνη

Για πόσα χρόνια έχει υπογράψει συμβόλαιο η Δανάη Μπάρκα με το κανάλι

Παρά το γεγονός, όμως, πως η Δανάη δεν έχει τα ποσοστά που θα έπρεπε να έχει για να μπορεί να "καυχιέται" αρκετές φορές την έχει πιάσει το αυτάκι μου να λέει στον αέρα του Πάμε Δανάη ατάκες όπως "εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε και τον Σεπτέμβρη" και τα σχετικά.

Δαναη Μπάρκα mega

Ξέρει τι λέει! Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, η Δανάη Μπάρκα όταν υπέγραψε με το σταθμό, "δέθηκε" μαζί του για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Δυνατό.

Τέτοιο συμβόλαιο δεν είχε κάνει ούτε η Ελένη Μενεγάκη με κανάλι. Κάτι είδαν μάλλον στην Δανάη που δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι ακόμα εμείς, αν όντως ισχύει φυσικά αυτό το "4".

Το ότι έχει υπογράψει, βέβαια, για τόσα χρόνια δεν σημαίνει ότι με το ζόρι θα την βλέπουμε και σε ρόλο παρουσιάστριας ή στο Πάμε Δανάη.

Η Ελένη Μενεγάκη λέγεται πως θα κλείσει με τον σταθμό για Σεπτέμβρη οπότε μπορεί να την δούμε εκεί κάπου στο πάνελ την Δανάη. Κάπως θα πρέπει να την αξιοποιήσουν άλλωστε, καλό ακούγεται κι αυτό...