Style Me Up: Η αγαπημένη συνήθεια του γυναικείου κοινού!

Τα ποσοστά τηλεθέασης μιλούν από μόνα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Style Me Up: Η αγαπημένη συνήθεια του γυναικείου κοινού!

Συνεχή ανοδική πορεία έχει η τηλεθέαση της εκπομπής των μεταμορφώσεων του Open, Style Me Up σε σημείο να... τα βρίσκει σκούρα το «Pop Up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Αναλυτικά τα ποσοστά

Δεν είναι τυχαίο πως η καθημερινή εκπομπή Style Me Up στο Open, μια παραγωγή της Barking Well, κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους fans! Tη Δευτέρα 5 Απριλίου, μάλιστα, έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής της στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-44 ετών με ποσοστό 17,4% με τον ανταγωνισμό να... τρώει τη σκόνη της (Pop Up: 8,1%, Ντεντέκτιβ Μονκ: 9,3%, Κωνσταντίνου και Ελένης: 13,4%, Δύο Ξένοι: 16%), σημειώνοντας αύξηση και στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 11,6% (έναντι 6,3% του Pop Up).

Η λαμπερή οικοδέσποινα Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η εκρηκτική επιτροπή των ειδικών όπως η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά την εμπιστοσύνη των παικτών που αφήνονται στα χέρια τους για να αλλάξουν ριζικά την εμφάνισή τους. Φυσικά, τη δική του πινελιά με απίστευτες χιουμοριστικές ατάκες δίνει σε κάθε επεισόδιο και ο μοναδικός beauty expert, Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ το «πριν» και το «μετά» των εντυπωσιακών makeovers προκαλούν αίσθηση