Μεσάνυχτα - τηλεθέαση 7/4: Πόσο έκανε με καλεσμένη την Χριστίνα Μπόμπα;

Δεν πήγε πολύ καλά αυτό...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεσάνυχτα - τηλεθέαση 7/4: Πόσο έκανε με καλεσμένη την Χριστίνα Μπόμπα;

Είναι γεγονός πως επί περίοδο κορωνοϊού τα περισσότερα projects έχουν δει τα νούμερα τηλεθέασής τους να κατρακυλούν στα πατώματα! Η εκπομπή Μεσάνυχτα φαίνεται πως έχει επηρεαστεί και από αυτό με αποτέλεσμα να μετρά πολύ χαμηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό.

Το βράδυ της Τετάρτης 7/4 στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Χριστίνα Μπόμπα που συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Αναλυτικά τα ποσοστά της εκπομπής Μεσάνυχτα

Συγκλονισμένο φαίνεται πως έμεινε το 3% του κοινού που παρακολούθησε την εκπομπή αυτή!

Όσον αφορά τα τέταρτα ξεκίνησε με lead in 1.9 από την ταινία "Τα πάντα γύρω από τον Στηβ" και συνέχισε με 2,2-3,9-3,9.

Κι από την απέναντι όχι, ΑΝΤ1 πλευρά, ούτε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε πολύ ψηλά αφού το the 2night έκλεισε με 11,1% κι ας είχε καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή που μίλησε για όλους και για όλους...

Late Night

  • ANT1: The 2night show 11,1
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 3,0

Τέλος από τον Alpha η Ελεονώρα Μελέτη

Σύμφωνα με όσα είπε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», οι σχέσεις Ελεονώρας – ALPHA είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινί, με την Ελεονώρα να αναμένεται να αποχωρήσει από το κανάλι το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι του 2022.

«Σχεδιάζεται η Ελεονώρα να αποδεσμευτεί από τον σταθμό το καλοκαίρι. Αν και το συμβόλαιό της είναι για δύο χρόνια και θα ολοκληρωνόταν κανονικά το καλοκαίρι του 2022, η λύση που έχει βρεθεί με τα ‘Μεσάνυχτα’ είναι καθαρά προσωρινή. Είναι μία συμβατική συμβίωση, ίσα – ίσα να περάσουν οι μήνες και να μειωθεί η ρήτρα των 200.000 ευρώ. Ενδεχομένως μέχρι το καλοκαίρι θα βρεθεί κάποιο παραθυράκι ώστε να λυθεί ανέξοδα το συμβόλαιο και από τις δύο πλευρές», σχολίασε η δημοσιογράφος.