Τηλεθέαση (8/5): Κυρίαρχη στην prime time η Φάρμα

Παίζει χωρίς αντίπαλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τηλεθέαση (8/5): Κυρίαρχη στην prime time η Φάρμα

Η Φάρμα έχει πάρει για τα καλά τα πάνω της τις δύο τελευταίες μέρες και έχει καταφέρει να διεκδικήσει επάξια, την πρώτη θέση στην prime time ζώνη. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, βρέθηκε να παίζει χωρίς ανταγωνισμό και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία αυτή και με το παραπάνω.

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, η Φάρμα κινήθηκε σε υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό. Το χθεσινό επεισόδιο άλλωστε ήταν συναρπαστικό γιατί μεταξύ άλλων είδαμε και την αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου, ενός παίκτη που ήταν αγαπημένος για το κοινό.

Η τηλεθέαση που έκανε το βράδυ του Σαββάτου η Φάρμα (8/5)

Φάρμα Τανιμανίδης τηλεθέαση

Prime time

  • ALPHA: Το δόλωμα 9,6
  • ALPHA: Η Τέλεια Απόδραση 15,5
  • ΑΝΤ1: Φάρμα 20,7
  • STAR: Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 13,2
  • ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά (Ε) 6,0
  • Mega: Σπίτι με το Mega 6,5
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 6,9

Αναλυτικά τα τέταρτα της Φάρμας

13,7 - 16,2 - 17 - 14,7 - 19,9 - 22 - 20,2 - 24,8 - 26,1 - 27,3 - 21,2 - 24 - 20,8

Τι είδαμε χθες στη Φάρμα

Ακόμα ένα επεισόδιο της Φάρμας ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/5) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει για ακόμα μία φορά όλα τα highlights του. Από τους καυγάδες των παικτών, στα κλάματα και στην αποχώρηση του Στράτου Τζώρτζογλου.

Τους τα 'χωσε ο επιστάτης! Οι επιπλήξεις για τη λάθος κατασκευή

Οι παίκτες της Φάρμας έπρεπε να φτιάξουν ένα υπαίθριο γυμναστήριο, να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου και να φτιάξουν μεγαλύτερο σπιτάκι για τη Σίλβερ.

Όλα πήγαν καλά μέχρι που ο επιστάτης θέλησε να δοκιμάσει το υπαίθριο γυμναστήριο και κάπου εκεί... πήγε να πέσει καθώς ανεβαίνοντας, τα ξύλα άρχισαν να σπάνε!

Ο Βασίλης κατέληξε να τους επιπλήξει για τη λάθος και μη ασφαλή κατασκευή και αφού δεν έμεινε ευχαριστημένος συζήτησε με τον αρχηγό αποφάσισε να μην τους δώσει το έπαθλο! Ενώ, οικειοθελώς αποχώρησε η Παναγιώταρου γιατί δεν άντεξε όλα.

Τσακώθηκαν ο Ντούπης με τον Τζώρτζογλου: "Μας έχεις τρελάνει"

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Ντούπης, οι δύο υποψήφιοι, δηλαδή, προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, ήρθαν σε ρήξη.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα…ποσοστά που θέλησε να δώσει ο ηθοποιός, τις προσωπικές του εκτιμήσεις προς παραμονή και αποχώρηση στον επερχόμενο αγώνα στον αχυρώνα. Κάτι που εκνεύρισε τον συμπαίκτη του.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Μακρής εκνευρισμένος είπε: «να δώσω εγώ το 100% ρε Στράτο, για σένα, να τελειώνει η δουλειά; Σηκώνομαι και φεύγω τώρα».

«Μας έχεις τρελάνει τελευταία! Όλα για μένα, όλα για μένα, όλα για μένα… Είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Παίξε, άμα θες, παίξε» πρόσθεσε ο παίκτης στη Φάρμα προς τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Λίγο πριν "ριχτεί" στη μάχη με τον Ντούπη, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι ο πρώτος μονομάχος, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από τα λόγια που είπε για τον ίδιο ο καλός του φίλος, Μιχάλης Ιατρόπουλος!

"Ο Στράτος έχει λόγο και τον κρατάει. Είναι ένας άνθρωπος που έχει φιλότιμο, καλές και κακές στιγμές όπως όλοι μας, αλλά νομίζω πως η απόφαση να παλέψει με τον Ντούπη ηταν η καλύτερη στιγμή στη Φάρμα. Αυτή την απόφαση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη προσωπικότητα και πολύ μεγάλο ψυχικό σθένος για να την πάρεις. Υποκλίνομαι στη γενναιότητα και τη γεναιοδωρία του και στον εαυτό του και στο τηλεοπτικό κοινό και στην οικογένεια του", είπε χαρακτηριστικά με τον Στράτο να δηλώνει πιεσμένος και να ξεσπάσει σε κλάματα!

Καυγαδάκι ανάμεσα στην Κυριακή και τον Ντούπη! Τι συνέβη;

Πολύ κοντά φαίνεται πως έχουν έρθει η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ή αλλιώς Ντούπης, - ο οποίος είναι και μονομάχος -, και αυτό είναι ολοφάνερο από όλους πλέον, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο παίκτες απομονώνονται από τους υπόλοιπους και κουβεντιάζουν.

Βέβαια, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως η Κυριακή και ο Ντούπης έχουν απομακρυνθεί μεταξύ τους και δεν είναι τόσο καλή η σχέση τους, όσο θα ήθελαν.

Και στο χθεσινό επεισόδιο, η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης προσπάθησαν να μιλήσουν και να τα βρουν, ωστόσο η συζήτηση τους φαίνεται πως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα…