Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τηλεθέαση (8/5): Συνεχίζει τις χαμηλές «πτήσεις» το Σου-Κου Family

Δεν ξεκολλάει από τα μονοψήφια

Τηλεθέαση (8/5): Συνεχίζει τις χαμηλές «πτήσεις» το Σου-Κου Family
Τηλεθέαση 09.05.2021 12:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η αγαπημένη του Αντελίνα έχουν ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια φέτος και μας κρατάνε συντροφιά τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με το Σου-Κου Family. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν έχουν ανταποκριθεί και τόσο πολύ.

Οι δύο παρουσιαστές έχουν απίστευτη χημεία μεταξύ τους αλλά το κοινό δεν δείχνει να έχει εντάξει τους τελευταίους μήνες την εκπομπή στις προτιμήσεις του. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως παίζει και απέναντι από το Καλύτερα δεν γίνεται, την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πως αποτελεί μία σταθερά στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

H τηλεθέαση που σημείωσε χθες (8/5) το Σου-Κου Family

Τηλεθέαση Σου-Κου Family

Μεσημεριανή ζώνη

Αναλυτικά τα τέταρτα

7,9 - 8,2 - 5,8 - 5,1 - 8,5 - 11,2 - 7,4 - 4,8 - 5,7 - 4,8

«Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία μίλησε για την εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, Σουκ-Κου Family και τα νούμερα τηλεθέασης της, αλλά και για τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πολύ καλά στον ΣΚΑΙ. Έχω βρει συνεργάτες που αγαπούν την Αντελίνα και τους αγαπώ διπλά. Τα σπίτια αποτελούνται από πολλούς ανθρώπους, δεν τα βάζω όλα σε ένα σακί. Είμαι πολύ καλά με την εκπομπή, δεν επαναπαύομαι ούτε εφησυχάζομαι.

Είμαστε απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού που είναι χρόνια εκεί και είναι στρωμένη εκπομπή. Μονοψήφια κάνουν πλέον όλες οι εκπομπές. Δεν με στεναχωρεί τίποτα, ούτε τα πολύ καλά ακούω, ούτε τα πολύ κακά», είπε αρχικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Επίσης, πρόσθεσε: «Ο Χάρης είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε μαζί. Ο Χάρης βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του. Οπωσδήποτε διαφωνώ με τον Χάρη σε αρκετά πράγματα κι εκείνος μαζί μου. Το κανάλι είναι πάνω απ’ όλα και θα ανακοινώσει για το μέλλον της εκπομπής.

Τι νόημα έχει να σταματήσεις μια εκπομπή που ξεκίνησε τώρα. Θέλει να δεθεί η εκπομπή και να γίνει μια συνήθεια στον κόσμο. Εγώ θα ήθελα να δω τον άνδρα μου καλά και ευτυχισμένο και είναι έτσι μαζί με το κορίτσι του».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντελίνα Βαρθακούρη - The 2night Show: «Μετά τον ALPHA ήμουν στεναχωρημένη και απογοητευμένη»

Χάρης Βαρθακούρης: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλιά του στον αέρα της εκπομπής

Share