ANT1: "Φωτιά" στην τηλεθέαση του Ενώπιος Ενωπίω έβαλε ο Βασίλης Καρράς

Τον εκτόξευσε από τα μονοψήφια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ANT1:

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε ο Βασίλης Καρράς αργά το βράδυ του Σαββάτου 29/5. Ο τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις από καρδιάς για την καριέρα του, αλλά και για την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, μίλησε για τα τρία πολύ δύσκολα χρόνια που πέρασε όταν αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του και να βάλει φρουρά για να τον φυλάει.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής κάνοντας μια πολύ σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού να παρακολουθήσει την εκπομπή, κάτι που αποδείχθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού.

Αυτά τα νούμερα έκανε ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω

Συγκεκριμένα, το Ενώπιος Ενωπίω σημείωσε 18,5%, αφήνοντας όλους με το στόμα ανοιχτό, καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου συνήθιζε να κάνει μονοψήφια, αφού τα Σάββατο είναι πολύ δύσκολα.

Ενώπιος Ενωπίω Βασίλης Καρράς

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής

  • 16.6
  • 13.6
  • 14.3
  • 18.6
  • 22.4
  • 25.5

Λίγα λόγια για τον σπουδαίο Βασίλη Καρρά

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στην Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ".

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Του έχει αποδοθεί το παρατσούκλι "Ο Άρχοντας της καψούρας''. Έχει σταθερή πορεία στη δισκογραφία με πάνω από 40 δίσκους. Η πορεία του από το 1980, που κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, ήταν ανοδική και από το 1986 και έκτοτε όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.