Απίστευτο: Πρόγραμμα του ALPHA έκανε 3,5% σε τηλεθέαση εχθές, 1/8

Τελευταίο των τελευταίων...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο: Πρόγραμμα του ALPHA έκανε 3,5% σε τηλεθέαση εχθές, 1/8

Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μια δύσκολη σεζόν για τους τηλεοπτικούς σταθμούς! Τα κανάλια προσπαθούν να δημιουργήσουν το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου, ο κόσμος διασκεδάζει περισσότερο με αποτέλεσμα να έχει κλειστεί την τηλεόρασή του και... κάπως έτσι η κατρακύλα έρχεται!

Η πρωινή ζώνη του ALPHA, ειδικά τα Σαββατοκύριακα μετά το τέλος του Μάνεση, δεν είναι δυνατή, ας μην κρυβόμαστε! Κι όταν απέναντί της υπάρχουν σταθμοί με πιο... γνωστά projects η κατάρρευση δεν αργεί να έρθει.

Η ταινία "Μια χαρούμενη οικογένεια", λοιπόν, καθόλου χαρούμενο δεν έκανε τον τηλεοπτικό σταθμό καθώς με το 3,5% που έκανε στο δυναμικό κοινό έστειλε τον ALPHA στην τελευταία θέση της συγκεκριμένης ζώνης.

ALPHA μια χαρουμενη οικογενεια

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Πρωινή ενημέρωση 7,1
  • OPEN: Τώρα ό,τι συμβαίνει 15,7
  • Mega: Mega Σαββατοκύριακο 6,2
  • ΑΝΤ1: 40 κύματα 12,0
  • ALPHA: Μια χαρούμενη οικογένεια 3,5

Αλλαγές στο νέο πρόγραμμα του ALPHA

Η νέα κωμική σειρά του Alpha πρόκειται «Άσε μας ρε μαμά» πρόκειται να έρθει τον Σεπτέμβριο. Τα γυρίσματα έχουν πάρει "φωτιά" καθώς το cast που θα πλαισιώσει την σειρά είναι από αγαπημένους ηθοποιούς.

Στους πρωταγωνιστές της σειρά δυο είναι τα πρόσωπα - έκπληξη, είναι η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αλλά και ο Κώστας Φραγκολιάς καθώς οι ρόλοι τους έχουν συνδυαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου υποδύεται τη μαμά του Κώστα Φραγκολιά, μια μητέρα που από τότε που χήρεψε μένει με τον γιο της στη Φιλοθέη.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου πρόσωπο έκπληξη

Κώστας Φραγκολιάς Πρόσωπο έκπληξη