ΣΚΑΙ: Δύσκολες στιγμές για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Απίστευτη πτώση στα νούμερα του Happy Traveller

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Δύσκολες στιγμές για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Σοκ έπαθαν στον ΣΚΑΙ όταν έπιασαν στα χέρια τους την τηλεθέαση της Τρίτης 24/8. Ο Ευτύχης Μπλέτσας συγκεκριμένα, σημείωσε πολύ χαμηλά νούμερα με την εκπομπή Happy Traveller. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως εκτός του ότι παίζει σε επανάληψη, απέναντι τους παίζουν μεγάλα προγράμματα.

Η τηλεθέαση του Μπλέτσα στον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα η ταξιδιωτική εκπομπή του παρουσιαστή που έγινε πρόσφατα δεύτερη φορά μπαμπάς, έκανε 3,3% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο έφτασε μόλις το 3,7%.

Ευτύχης Μπλέτσας happy traveller τηλεθέαση

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Elif 6,7
  • ALPHA: Οικογενειακές ιστορίες (Ε) 21
  • ΣΚΑΙ: Happy Traveller (E) 3,3
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 8,9
  • STAR: Τροχός της τύχης 11,7
  • MEGA: Live news 16,7

Τα τέταρτα

  • 3,1
  • 3,7
  • 3,1
  • 3,2

Λίγα λόγια για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Αγγλία και έχει κατάρτιση στη Διατροφολογία, την Ψυχολογία και στις Παιδαγωγικές Επιστήμες. Πήρε Bachelor in Computer and Networks στο Πανεπιστήμιο του Έσσεξ και MSc in Advanced Computing στο Imperial College London. Επίσης, είναι απόφοιτος του Anthony Robbins Mastery University & Leadership Mastery και του Experts Academy του Μπρέντον Μπέρχαρντ. Στην Ελλάδα, έκανε σπουδές στο Θέατρο και τη Μουσική.

Καριέρα

Το 2004 έγραψε το βιβλίο Το Παστίτσιο της Μαμάς (2004). Ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση, με την παρουσίαση της εκπομπής μαγειρικής Η Κουζίνα της Μαμάς, η οποία προβλήθηκε αρχικά από την ΕΡΤ3 το 2005 και έπειτα συνεχίστηκε στον Alpha TV την περίοδο έως 2008 έως 2009. Το 2009 συνεργάστηκε με την αγγλική εκπομπή Planet Food, συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο γυρισμένο στην Ελλάδα, αφιερωμένο στην ελληνική κουζίνα. Το 2010 έγραψε το βιβλίο Μαγειρική Οικονομία.

ΣΚΑΙ Δύσκολες στιγμές για τον Ευτύχη Μπλέτσα

Το 2011 ασχολούνταν με την εκπαιδευτική παράσταση και βιβλίο Μουσικομαγειρέματα και επίσης έγραψε το Ακίνητοι... Νηστεία. Επίσης, παρουσίασε την εκπομπή Food IQ στο Μακεδονία TV το 2012, ενώ την ίδια χρονιά έγραψε το βιβλίο Θετική Ενέργεια. Το 2013, παρουσίασε την εκπομπή Ταξίδι στις Γεύσεις στο New Epsilon TV, για δύο κύκλους. Τον Δεκέμβριο του 2014, παρουσίασε την καθημερινή εκπομπή μαγειρικής Happy Cook στον ΣΚΑΪ. Από το 2015, παρουσιάζει την τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή Happy Traveller στον ΣΚΑΪ.

Μέχρι το τέλος του 2019, το κανάλι του στο YouTube είχε περισσότερους από 200 χιλιάδες συνδρομητές.

Το 2008, για μία περίοδο έπασχε από νευρική ανορεξία, την οποία ξεπέρασε. Έχει παντρευτεί με την Ηλέκτρα Αστέρη (αρχισυντάκτρια του Happy Traveller), την οποία γνώρισε μέσω διαδικτύου. Στις 18 Απριλίου 2019 απέκτησαν μια κόρη.