Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Big Brother 2 ακόμα δεν ξεκίνησε - Τι συμβαίνει

Σε αναβρασμό οι ιθύνοντες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συναγερμός στον ΣΚΑΙ με το Big Brother 2 ακόμα δεν ξεκίνησε - Τι συμβαίνει

Τρεις ημέρες είναι ήδη στον αέρα του ΣΚΑΙ ο δεύτερος κύκλος του Big Brother και έχουν αρχίσει να βγαίνουν πολλά στην φόρα. Μετά την αποκάλυψη του ροζ βίντεο παίκτη που βρίσκεται στο σπίτι του μεγάλου αδερφού οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν να ανησυχούν και για την πτώση των ποσοστών τηλεθέασης που είναι καταιγιστική αν λάβει υπόψη κανείς πως παίζει χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό.

Ενώ η πρεμιέρα του ήταν δυνατή σε νούμερα, με το πέρασμα των ημερών το κοινό φαίνεται πως εγκαταλείπει το ΣΚΑΙ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η χθεσινή ημέρα 31/8.

Πτώση στα νούμερα τηλεθέασης του Big Brother

Συγκεκριμένα το ριάλιτι έφτασε στο δυναμικό μέχρι και 15,9% ενώ ανησυχία δημιουργεί το γεγονός πως το κοινό προτίμησε να δει σε επανάληψη τις σειρές του ALPHA, Το σόι σου και την Μουρμούρα παρά αυτό.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Το δόλωμα 10,6
  • ΣΚΑΙ: Big Brother 15.9
  • Mega: Ευτυχισμένοι μαζί 14.1
  • ALPHA: Το σόι σου (E) 20.3
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (E) 16.2
  • STAR: Έρωτας με διαφορά 7.5
  • OPEN: Εικόνες (Ε) 5,9
  • OPEN: The transsiberia 7.7

Όσον αφορά τα τέταρτα έκανε 15-17,5-15,4-15,4-18,3-18,3-18,6-13,2-11.

Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του Big Brother 2;

Μπορεί οι καβγάδες στο Big Brother να ξεκίνησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα στο σπίτι, όμως υπάρχουν και τα... θετικά αφού ξεκινάνε να γεννιούνται και οι πρώτοι έρωτες, όπως αποκάλυψαν στον αέρα της εκπομπής του Love It.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας, ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε στην Ανχελίτα πως την βλέπει ερωτικά και αναμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της τραγουδίστριας, της οποίας κυκλοφορεί "καυτό" πλάνο.

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή και θα δούμε σήμερα, βλέπουμε επίσης τον Κώστα να έχει μία κόντρα με τον Στηβ, ενώ η αρχηγός Σύλια αλλά και όλοι οι παίκτες την λένε άσχημα στην τη Σαμάνθα.