Ανακοινωθέν από τον ΑΝΤ1 για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Πολύ ευχάριστα τα νέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινωθέν από τον ΑΝΤ1 για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα

Ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα αυτή την σεζόν στην πρωινή ζώνη έχει αναδειχθεί το Πρωινό! Ενώ ο ανταγωνισμός στην συγκεκριμένη ζώνη είναι πολύ δυνατός, οι δυο πρώην... Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Βέβαια, όλοι έχουν τις κακές τους ημέρες αλλά η χθεσινή ήταν πάρα πολύ καλή για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό ζευγάρι.

Πρωτιά στην τηλεθέαση για τον Γιώργος Λιάγκας και την Φαίη Σκορδά

Στο «Πρωινό» και στους Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα έδωσαν την πρωτιά οι τηλεθεατές την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου. Με καλή διάθεση, αισιοδοξία και αποκλειστικά θέματα η απολαυστική πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 ήταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολής της, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μερίδιο 18,3% και προηγήθηκε του ανταγωνισμού με 1,7 μονάδα διαφορά. Η εκπομπή κατέγραψε τα υψηλότερα ποσοστά της στις γυναίκες, όπου η τηλεθέαση έφτασε μέχρι και το 25,9%!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8,9
  • STAR: Η μεγάλη των μπάτσων σχολή 5,6
  • MEGA: Πάμε Δανάη 14,1
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 18,3
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 4,1
  • ALPHA: Super Κατερίνα 15,7

"Εσείς πόσα χρόνια είστε μαζί;" - Αμηχανία στο Πρωινό για Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό, βρέθηκε ο Στέλιος Ρόκκος και την ώρα της συζήτησης τους έκανε μια ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά που τους έφερε σε αμηχανία. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην... σχέση τους μετά τις φήμες που τους θέλουν και πάλι μαζί.

Συγκεκριμένα, πάνω στη συζήτηση ο παρουσιαστής ρώτησε τον τραγουδιστή πόσα χρόνια είναι μαζί με τη σύζυγό του, Λελέ, με εκείνον να απαντά και ταυτόχρονα να ρωτά: «11! Εσείς πόσα χρόνια είσαστε μαζί;».

«Μπορείτε να το διατυπώσετε λίγο καλύτερα; Την ερώτηση;», είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά με τον Στέλιο Ρόκκο να παίρνει το λόγο «Εγώ λέω να τα ξαναβρείτε. Γιατί ταιριάζετε πάρα πολύ. Γιατί κάνεις έτσι ρε συ Φαίη;».

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας «Γιατί θα είναι και γραφικό να το εξηγώ κάθε φορά στον αέρα. Δεν μας βλέπεις. Καλός, χρυσός. Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Αλλά πραγματικά για να φτάσεις σε ένα σημείο να χωρίσεις με παιδιά, σημαίνει ότι δε γίνονταν αλλιώς. Αλλά είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Δε μπορώ να πω».