Όχι και τόσο ευχάριστα τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όχι και τόσο ευχάριστα τα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί

Μπορεί να μην περνάει και την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού τα πράγματα με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη δεν εξελίσσονται καθόλου καλά μετά τον χωρισμό, αλλά είχε στήριγμά της μέχρι στιγμής την επαγγελματική της καριέρα. Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια γυναίκα επαγγελματίας και όπως όλες όσες κατατάσσονται σε αυτή την κατηγορία έτσι κι εκείνη έβρισκε χαρά και παρηγοριά κάνοντας αυτό που αγαπά.

Το Ρουκ Ζουκ επί χρόνια είναι ένα από τα πιο δυνατά προγράμματα του ΑΝΤ1. Εχθές, όμως, τα ποσοστά τηλεθέαση έκρουσαν καμπανάκι στο κανάλι.

Τα νούμερα της Ζέτας Μακρυπούλια για την Τετάρτη 22/9

Σε χαμηλά διψήφια έπαιξε το μεσημέρι της Τετάρτης το τηλεπαιχνίδι, σημειώνοντας 12,7% στο δυναμικό κοινό (αναλυτικά τα τέταρτα: 13-12,4-13,6-11,9-8,1).

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 6,3
  • ΣΚΑΙ: Love it 8,7
  • STAR: Shopping star 14,5
  • ALPHA: T-Live 12
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 15,2
  • Mega: Live news 14,5
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 12,7
  • Open: Mίλησε μου 1,4
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 15,9
  • ALPHA: Ελένη 13,6

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι όλες οι ημέρες καλές οπότε αναμένονται οι επόμενες μέρες για να έχει μια πλήρη γνώμη και άποψη ο σταθμός. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ζέτα έχει την πλήρη στήριξη του σταθμού.

"Το φετινό καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο..."

Ένα όντως ιδιαίτερο καλοκαίρι, όπως είπε και η ίδια, ήταν το φετινό για την Ζέτα Μακρυπούλια αφού για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια δεν το πέρασε με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ωστόσο, η νέα τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως θα την βρει φουλ ανανεωμένη. Το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» παίζει δυνατά το τελευταίο διάστημα, ωστόσο το κανάλι του ΑΝΤ1 δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε ανακοινώσεις, καθώς παραμένουν «ανοιχτά» πολλά βασικά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και αυτό είπε στην κάμερα του Breakfast @Star (που δεν τα πήγε καθόλου καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα του) που την πέτυχε καθοδόν.

«Δεν ξέρω αν θα με δείτε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και δεν έχω κάτι να σας πω. Τώρα πάω μέσα να δω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για το πως ήταν το φετινό καλοκαίρι για εκείνη απάντησε βιαστικά "ιδιαίτερο".

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή, εκτός από αυτό της Ζέτας, είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Τάκη Ζαχαράτου, ενώ για την παρουσίαση έχει «παίξει» αυτό του Κρατερού Κατσούλη και του Νικόλα Ράπτη.