"Μάχη" στην prime time ζώνη ανάμεσα σε The Voice και J2US - Ποιος την κέρδισε;

Απίστευτη κόντρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια απίστευτη "μάχη" για την τηλεθέαση της prime time ζώνης έδωσε το The Voice και η πρεμιέρα του Just the 2 of us, το βράδυ του Σαββάτου 25/9. Ποιο από τα δυο μουσικά show ωστόσο, κατάφερε να κάνει να πιο υψηλά ποσοστά και τελικά να τερματίσει πρώτο;

Όσον αφορά το show του Νίκου Κοκλώνη, η πρεμιέρα του ήταν μοναδική με το πλατό να είναι εντυπωσιακό. Τα ζευγάρια επίσης είναι πολύ αγαπητά στο κοινό που αυτόματα αυτό σημαίνει πως έχει θετικό πρόσημο για την τηλεθέαση. Εμείς μάλιστα, έχουμε τα highlights που απέσπασαν και τα περισσότερα σχόλια.

Από την άλλη το The Voice, μπορεί να μην έκανε πρεμιέρα ωστόσο, έχει αποδείξει πως ένα show που απλά με τους 4 κριτές του - που θεωρούνται από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές -, καταφέρνει να παραμένει σταθερό στα ύψη της τηλεθέασης.

Τα νούμερα που σημείωσαν σε τηλεθέαση Voice - J2US

Χθες όμως 25/9, το J2us κατάφερε να βγει πρώτο με 21,4% τηλεθέαση σε δυναμικό κοινό, την ώρα που απέναντι του το Voice έκανε 17,8%.

Prime time

  • ALPHA: J2US 21,4%
  • ΣΚΑΙ: The Voice 17,8%

Δείτε και τα highlights του The Voice

Σε αμηχανία ο Μουζουράκης λόγω παίκτριας

Η παίκτρια έπρεπε να επιλέξει σε ποια ομάδα θα πάει και δεν έκρυψε ούτε λεπτό πως δεν ήθελε καθόλου τον... Πάνο Μουζουράκη.

Η Στεφανία Γατσάκου τραγούδησε το «The hills» και όλοι οι κριτές γύρισαν την καρέκλα. Ο τρόπο τους για να την πάρουν στην ομάδα τους ήταν απολαυστικός. Ο τραγουδιστής λοιπόν έκανε τα πάντα για να την πάριε στη δική του, ωστόσο τον γείωσε όταν του έδειξε καθαρά πως δεν τον θέλει.

Έξαλλη η Παπαρίζου φώναζε στον Αργυρό

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε έξαλλη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, λόγω μιας παίκτριας που τραγούδησε το "Πότε Βούδας πότε Κούδας".

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν αυτή που πάτησε πρώτη το κουμπί, ωστόσο την τελευταία στιγμή γύρισε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, κάτι που την έκανε πυρ και μανία, καθώς νόμιζε ότι δεν είχε πατήσει κανείς άλλος το κουμπί.

«Όχι ρε Κωνσταντίνε» φώναξε όμως παρά τις προσπάθειες της, η παίκτρια πήγε με τον τραγουδιστή.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση διαγωνιζόμενης για το αλκοόλ και τα περιττά κιλά

Μία από τις διαγωνιζόμενες, η Δανάη Καλογιάννη, η οποία ερμήνευσε το κομμάτι «Στερότυπα» και πήγε με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, παρόλο που όλοι οι κριτές γύρισαν την καρέκλα τους, τους συγκλόνισε όλους.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του show, μίλησε για τη ζωή της και έκανε μια εξομολόγηση για πράγματα που έχει βιώσει, όπως έκανε και η 22χρονη Ειρήνη.

«Έκανα εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και piano bar αλλά αυτό με έκανε να ξεκινήσω να καταναλώνω μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εμφάνισης. Όλο αυτό είχε συνέπειες στην σωματική και ψυχική μου υγεία. Ήταν μια άσχημη περίοδος γιατί άρχισα να χάνω τον εαυτό μου. Η οικογένειά μου ήθελε να με βοηθήσει, τονίζοντάς μου να χάσω βάρος. Το 2020 πήρα την απόφαση και έκανα αερόβια γυμναστική και μαθήματα zumba. Έτσι έχασα 60 κιλά», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Καλογιάννη.