Ευτυχισμένοι Λιάγκας - Σκορδά! Χαρμόσυνα νέα για το πρώην ζευγάρι

Επιτυχία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχισμένοι Λιάγκας - Σκορδά! Χαρμόσυνα νέα για το πρώην ζευγάρι

Πολύ καλά φαίνεται πως ξεκίνησε η εβδομάδα για το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας την Δευτέρα 18/10 κατάφεραν να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να βγουν πρώτοι στην επιλογή των τηλεθεατών!

Μιλάμε για ανατροπή γιατί μέχρι στιγμής η Δανάη Μπάρκα κρατούσε αρκετά καλά τα ηνία.

Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης του Πρωινού

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή Πρωινό έκανε στο δυναμικό κοινό 15,0% (αναλυτικά τα τέταρτα: 10,2-14-13,3-16,7-12,1-13,6-18-16,2-19,6-15,4-15,4-14,9-11) αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Δεύτερο ήρθε το Πάμε Δανάη με 14,2%.

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,9
  • STAR: Breakfast @star 9,0
  • MEGA: Πάμε Δανάη 14,2
  • ΑΝΤ1: Πρωινό 15,0
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα; 6,4
  • ALPHA: Super Κατερίνα 11,0

"Μετά τον χωρισμό μου με την Φαίη..."

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Φαίη Σκορδά αλλά και στην τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

«Στη ζωή μου είναι ένας πολύ διακριτικός και ντροπαλός άνθρωπος, οπότε έτσι αισθάνομαι και τώρα.

Έχουν έρθει τα social και πλέον δεν κρίνουμε τους άλλους με βάση αυτό που λένε αλλά με βάση αυτό που λένε οι άλλοι. Έχω δεχτεί τηλεοπτικό bullying. Τρώω καθημερινά «δίκη».

Πλέον πηγαίνω να φάω κάπου και έρχονται και μου λένε ότι πάχυνα ή αδυνάτισα. Κάθε μέρα ζω αυτό το δράμα, με ζυγίζει όλη η Ελλάδα!

Δεν είμαστε τηλεοπτικά μαζί με τη Φαίη για τα χρήματα. Όσα και να είναι τα χρήματα δεν μπορείς να είσαι με κάποιον που δεν συμπαθείς. Δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, το ξεκαθαρίζω. Τα παιδιά μας είναι μεγάλα και μπαίνουν στο διαδίκτυο, δεν θα παίζαμε με τον ψυχισμό τους.

Τους ξεκαθαρίσαμε ότι η συνεργασία μας είναι ξεκάθαρα επαγγελματική».

Μετά τον χωρισμό μου δεν ερωτεύτηκα ξανά. Νομίζω ένα αγόρι καταλαβαίνει πιο πολύ τον μπαμπά από ό,τι τη μαμά που έχει σύντροφο. Μέχρι σήμερα δεν έτυχε να χρειαστεί να γνωρίσω στα παιδιά κάποια κοπέλα. Στην καραντίνα έχασα πάρα πολλά κιλά -που τα ξαναπήρα- γιατί πήγαινα περπάτημα, κολύμπι καθημερινά.

Τηλεοπτικό συνεργάτη με άλλη γυναίκα θα μπορούσα να με φανταστώ αλλά όχι σε μια ομοειδή εκπομπή (πρωινό).

Έχω ζήσει άσχημες στιγμές κυρίως όταν ήμουν στο δελτίο του Star όπως τότε με τα παιδιά στα Τέμπη. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου».

Σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό στον αέρα του ΣΚΑΙ σχολίασε: «Έχω κάνει την αυτοκριτική μου και δεν έχω κάνει κανένα λάθος και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ενσυνείδητα. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να βλάψω κάποιον με τις δηλώσεις μου. Αν έχω αδικήσει κάποιον είναι χωρίς πρόθεση. Εγώ είχα την ευθύνη, απολογήθηκα, τιμωρήθηκα, δεν ήθελα να βλάψω κανέναν, ήταν ένα λάθος τεράστιο που το πλήρωσα και οικονομικά και επαγγελματικά».