Mega: Άσχημα νέα για την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καραβάτου - Τι συνέβη

Δεν ξεκίνησε καλά η εβδομάδα των κυριών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Mega: Άσχημα νέα για την Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καραβάτου - Τι συνέβη

Αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 20-21/11 η Μαρία Ηλιάκη ήταν... μόνη στο πλατό του Τι λες τώρα αφού η συμπαρουσιάστριά της Κατερίνα Καραβάτου και τα παιδιά αυτής είναι θετικά στον κορωνοϊό (δείτε εδώ την κατάσταση της υγείας τους) και η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB αυτό δεν βγήκε σε... καλό!

Έχασαν την πρωτιά στο Mega

Η Ναταλία Γερμανού με το Καλύτερα δεν γίνεται στέρησε την πρωτιά από τις δυο κυρίες αφού έκλεισε στο δυναμικό κοινό με 15,3% (14,2-14-12,3-13,9-13,4-16,9-14,8-18,2-18-15,9-16,7-15-14,1) ενώ το Mega έφτασε μέχρι το 10,6% (13-14-10,8-8-8,2-10,7-12,3-11,9-11-8-8,9-8,8)! Η διαφορά δεν ήταν μικρή...

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Καφέ της Χαράς 14.2
  • ΣΚΑΙ: Όλα γκούντ 8.5
  • STAR: Friends the reunion 7.3
  • Open: Αυτό είναι Σαββατοκύριακο 1.7
  • ALPHA: Καλύτερα δεν γίνεται 15.3
  • Mega: Τι λες τώρα! 10.6

Η απάντηση της Ηλιάκη στον Μουτσινά μετά την συνέντευξή του

«Με την Μαρία όντως δεν έχω μιλήσει πολύ καιρό, όπως είπε. Δεν έστειλα δώρο για το παιδί της και μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν έχει συμβεί κάτι. Την έχουν καλέσει στην εκπομπή, την έχουν πάρει για να βγει σε τηλεφωνική έστω ή καλεσμένη όλα αυτά τα χρόνια και δεν έρχεται. Δεν είχε παιδί, όταν την καλέσαμε, τώρα έχει παιδί. Δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει» είπε ο παρουσιαστής καλεσμένος στην εκπομπή Ανοιχτά.

Στις δηλώσεις αυτές λοιπόν, απάντησε η Μαρία Ηλιάκη και θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που έχει ξεκινήσει, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια για το γεγονός και ότι έχουν να πουν θα το πουν σε προσωπικό επίπεδο.

«Τώρα περιμένετε όλοι από μένα να πω κάτι. Δε μου αρέσει να απαντάω μέσα από εκπομπές. Θα το κλείσω το θέμα γιατί εγώ το ξεκίνησα κατά λάθος. Έχω και εγώ μια ευθύνη όταν τις προάλλες είπα πως με στενοχώρησε πως δε μου έχει ευχηθεί για το παιδί. Δεν έπρεπε να το πω στο αέρα. Έπρεπε να το πω στον ίδιο, αφού με είχε πειράξει.

Θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω για τον Νίκο. Αλλά αυτό το λέω με πάρα πολύ καλή διάθεση. Γιατί το είπα και προχθές σε μια γραπτή συνέντευξη και το γραπτό είναι πολύ διαφορετικό από το προφορικό… Και μεταφέρθηκε μετά στα σάιτς ότι δε θα ξαναμιλήσω ποτέ για αυτόν. Δεν το είπα με αυτή τη διάθεση. Είπα απλά ότι είναι κάτι μεταξύ μας και θέλω να το λήξουμε εδώ. Δε θέλω να ξαναμιλήσω τηλεοπτικά και δημόσια. Στο μεταξύ μας έχουμε να πούμε πολλά.

Τηλεοπτικά και δημόσια δε θα ήθελα να ξαναπώ τίποτα, γιατί σέβομαι τη σχέση που έχω με τον Νίκο. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ η αλήθεια είναι. Το θέμα κλείνει εδώ και τα υπόλοιπα κάποια στιγμή από κοντά» είπε η Μαρία Ηλιάκη».