Τα χθεσινά 13/12 νούμερα τηλεθέασης των Ράδιο Αρβύλα μετά την αποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο

Πως τα πήγαν;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα χθεσινά 13/12 νούμερα τηλεθέασης των Ράδιο Αρβύλα μετά την αποκάλυψη για τον Παναγιωτόπουλο

Χαμός επικρατεί από χθες 13/12 το απόγευμα, όταν έγινε γνωστό πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε σε site με πορνό, βίντεο όπου συνευρίσκεται ερωτικά με την πρώην σύντροφο του μετά το χωρισμό τους, χωρίς η ίδια να έχει δώσει την συγκατάθεση της.

Μάλιστα, το γεγονός έγινε γνωστό όταν βγήκε η καταγγελία της κοπέλας - που κρατάει κρυφή την ταυτότητα της - στα social media με την βοήθεια του ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη.

Οι Ράδιο Αρβύλα λοιπόν που δεν γνώριζαν το συμβάν το οποίο ξεκίνησε το 2016, όταν πληροφορήθηκαν τα πάντα τον απομάκρυναν από την εκπομπή και χθες στον αέρα θέλησαν να πάρουν θέση.

«Είναι μια πολύ παράξενη ημέρα για τους Ράδιο Αρβύλα. Μια από τις πιο δύσκολες ημέρες. Το Ράδιο Αρβύλα για εμάς είναι επικοινωνία, ανθρωπιά και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος μου δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση. Ζητάω συγγνώμη. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον μαζί μας. Ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Έκανε κάτι σε μια κοπέλα, δεν έχει σημασία. Αποφάσισε για λόγους που δεν γνωρίζω να ανεβάσει πορνογραφικό υλικό χωρίς να πάρει τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο Στάθης δεν μπορεί να είναι κομμάτι των Ράδιο Αρβύλα. Του εξέφρασα τον θυμό μου. Έχουμε έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Λέμε μεταξύ μας τι ζούμε. Τον ρώτησα γιατί δεν μας ενημέρωσε, γιατί ήταν κάτι που έμμεσα μας αφορούσε. Θέλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την κοπέλα», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Πως τα πήγαν ωστόσο σε τηλεθέαση οι Ράδιο Αρβύλα την πρώτη ημέρα χωρίς τον Παναγιωτόπουλο

Χθες λοιπόν μετά την ανακοίνωση του παρουσιαστή ήταν η πρώτη εκπομπή που προβλήθηκε χωρίς τον επί χρόνια συνεργάτη τους. Σε τηλεθέαση ωστόσο το γεγονός δεν τους επηρέασε.

Χαρακτηριστικά το βράδυ της Δευτέρας 13/12 οι Ράδιο Αρβύλα σημείωσαν 25,3% ενώ σε τέταρτο έφτασαν το

Prime time

Τα τέταρτα

  • 19.6
  • 23.9
  • 29
  • 28.7