Χαμός στα γραφεία του σταθμού ΣΚΑΙ με το Survivor 5 - Μαθεύτηκε πριν από λίγα λεπτά ότι...

"Φωτιά" στην τηλεθέαση για ακόμη μια φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός στα γραφεία του σταθμού ΣΚΑΙ με το Survivor 5 - Μαθεύτηκε πριν από λίγα λεπτά ότι...

Το Survivor 5 για ακόμη μια φορά έκανε το θαύμα του στον ΣΚΑΙ. Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως φέτος θα πατώσει σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο απέδειξε τελικά το αντίθετο και πανηγυρικά μάλιστα! Τα χθεσινά ποσοστά είναι μια απόδειξη.

Το ριάλιτι επιβίωσης ειδικά φέτος έχει πολύ ζουμί! Παίκτες που θεωρούσαν πως θα είναι παλτά τελικά έγιναν οι πιο δυνατοί παίκτες, ένα love story γεννήθηκε από το πουθενά, ενώ η διαβίωση είναι τόσο δύσκολη που ο ένας αποχωρεί μετά τον άλλον οικειοθελώς.

Όλα αυτά λοιπόν, έχουν κάνει τους τηλεθεατές να βλέπουν το Survivor 5 με μεγάλη αγωνία για το τι θα γίνει στην συνέχεια. Χθες ειδικά, το πόσοι είδαν το επεισόδιο - που είχε και μια ανακοίνωση παίκτη που θέλει να φύγει από το παιχνίδι - αποδείχθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης που είναι "φωτιά".

Τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 στον ΣΚΑΙ

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου 15/1 το Survivor 5 σημείωσε 27,6% τηλεθέαση δυναμικού κοινού, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 33,1. Έτσι στον ΣΚΑΙ επικρατεί χαμός από χαρά!

Prime time

  • ALPHA: Ένας ιππότης για την Βασούλα 6,9
  • ΑΝΤ1: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 14,4
  • STAR: Οι πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης 8,8
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 27,6
  • Mega: Οι απαράδεκτοι 8,4
  • OPEN: Σ' αγαπώ μεν Αλλά 2,9
  • OPEN: Ο Άλβιν και η Παρέα του 2 2,4

Τα τέταρτα

  • 16.1
  • 21
  • 27.3
  • 28.2
  • 23.5
  • 24.4
  • 29.3
  • 30.5
  • 31.5
  • 33.1
  • 25.6
  • 31.6
  • 32.3
  • 32.3

Τα 15/1 highlights του Survivor 5

Τρομακτική η τούμπα της Μυριέλλας, έπεσε με τα μούτρα στο μπαούλο εξοπλισμού

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά είδαμε το ατύχημα της Μυριέλλας Κουρεντή, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι υπόλοιποι παίκτες στην ομάδα των διασήμων.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός παραπάτησε στην καλύβα και έπεσε με αποτέλεσμα να τρομάξει τους συμπαίκτες της. Ο λόγος ήταν το μπαούλο που βρέθηκε μπρος στα πόδια της και δη ανοιχτό.

Στην αρχή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάτσε λίγο γιατί χτύπησα τα δάχτυλα των ποδιών μου πάρα πολύ. Και συνέχισε λέγοντας στον συμπαίκτη της, Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν ξέρω που να πρωτοπώ ότι πονάω. Πω, πω, πω, πω! Πω, πω χτύπησα και το χέρι μου. Ρε, πονάει εδώ, κοίτα! Είμαι πολύ ανθεκτική στον πόνο, Λάμπρο».

"Καρφώνει" χωρίς τέλος τη Μυριέλλα Κουρεντή η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - «Χτίζει ένα love story για να...»

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να ρίξει τα δικά της "καρφιά".

Πιο συγκεκριμένα, στο αποψινό επεισόδιο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να σχολιάσει την Μυριέλλα Κουρεντή, κατηγορώντας την πως κάνει στρατηγική στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Η Μυριέλλα είναι έξυπνος άνθρωπος και πιστεύω ότι το να φλερτάρει με παίκτη της αντίπαλης ομάδας ήταν στρατηγικό. Πιστεύω ότι συνειδητοποίησε πως το να χτίζεις ένα love story μόνο και μόνο για να σε κρατήσει ο κόσμος είναι λάθος. Το κατάλαβε εχθές νομίζω».

Δάκρυσε ο Κατσαούνης - «Δεν πουλάω κανένα παιχνίδι»

Από την άλλη, τα πράγματα στην παραλία των μαχητών δεν είναι κα τόσο ευχάριστα μετά από την τελευταία φορά που βρέθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν εκείνος που κατηγόρησε την ομάδα του για στημένο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σφοδρές εντάσεις μεταξύ τους.

Ωστόσο, ο παίκτης μιλώντας στην κάμερα του παιχνιδιού δήλωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ξέρω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δε λέω ψέματα. Είμαι περήφανος Θεσσαλός, δεν πουλάω κανένα παιχνίδι».

«Δεν αντέχω άλλο, δεν είναι όλα αστεία» - Έχασε στον αγώνα κι έκλαψε η Αθηνά

Τα δάκρυα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 φαίνεται πως είναι γεγονός καθώς μετά από το φανερό ξέσπασμα του Γιώργου Κατσαούνη για το παράπονο που έχει με τους συμπαίκτες του, σειρά είχε και η Αθηνά η οποία την ώρα που βρισκόταν στον πάγκο ξέσπασε μετά την λήξη του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν άντεξε και "λύγισε" καθώς έχασε από την αντίπαλό της με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί μιας και το σημερινό έπαθλο όπου θα κερδίσει η τυχερή ομάδα θα είναι ένα σκέπαστρο για την καλύβα τους προκειμένου να μην μπαίνει η βροχή. Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν εκείνη η οποία προσπάθησε να την εμψυχώσει.

Έτοιμος να αποχωρήσει από το ριάλιτι ο Σταμάτης μετά από το τσίμπημα που δέχτηκε από σφήκα

Αφού μίλησαν και έλυσαν τα θέματά τους οι Μαχητές, ξεκίνησαν το μάζεμα ξύλων αλλά και διάφορες εργασίες για την καλύβα τους. Ωστόσο, λίγο αργότερα μία σφήκα τσίμπησε τον Σταμάτη, με αποτέλεσμα να αρχίσει να τρέχει προς τους γιατρούς, φωνάζοντας από τον πόνο.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Και οι 2 ομάδες μπήκαν πιο αποφασισμένοι από ποτέ στο στίβο μάχης, μιας και είναι όλοι αρκετά πεινασμένοι.

Το έπαθλο αυτή άκρως δελεαστικό μιας και εκτός από το φαγητό η τυχερή ομάδα θα κέρδιζε και ένα σκέπαστρο για την καλύβα τους.

Τελικά, η ομάδα που επικράτησε στους πόντους και κατάφερε να νικήσει σημειώνοντας το σκορ 10-9 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια το spoil του Youweekly.gr.

«Τις επόμενες μέρες θα ήθελα να...» - Η ανακοίνωση του Θανάση Μπέλλου άφησε άφωνους τους παίκτες

Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε στο Survivor 5 έναν απολαυστικό αγώνα επάθλου όπου η νικήτρια ομάδα κατάφερε να διεκδικήσει όχι μόνο ένα απολαυστικό γεύμα αλλά ακόμη και ένα σκέπαστρο για την καλύβα τους.

Από την άλλη, ο Θανάσης Μπέλλος ανακοίνωσε στον Γιώργο Λιανό μετά από την λήξη του αγώνα πως τις επόμενες ημέρες θα ήθελε να αποχωρήσει καθώς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους αγώνες μιας και ανησυχεί για την υγεία του.