Άσχημα νέα για την Βίκυ Καγιά

Σκούρα τα πράγματα για την τηλεθέαση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημα νέα για την Βίκυ Καγιά

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού επιστρέφει στο GNTM, ωστόσο βλέπει σταδιακά το Shopping Star να καταρρέει. Το τελευταίο διάστημα κάνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με πέρσι ή πρόπερσι που ήταν από τα πιο δυνατά προγράμματα.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι μόδας του STAR προβάλλεται από το 2016 μέχρι και σήμερα στην απογευματινή ζώνη του σταθμού και έχει προσφέρει στο κανάλι υψηλά ποσοστά. Ωστόσο, χάνει τη δύναμη του...

Η τηλεθέαση του Shopping Star

Χθες, Παρασκευή 20/5 σημείωσε 12,2% τηλεθέαση, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 14,8. Μπορεί γενικά να φαίνονται ικανοποιητικά νούμερα, ωστόσο, στο κανάλι υπάρχει μεγάλη ανησυχία μην πέσει και άλλο...

Μεσημεριανή ζώνη

  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 18,9
  • STAR: Shopping star 12,2
  • ALPHA: T-live 11,2
  • ANT1: Ρουκ Ζουκ 20,3
  • Mega: Ελένη 7,8
  • Mega: Live News 13,5
  • OPEN: Μέρα μεσημέρι με την Μαριόν 2,5
  • ΣΚΑΙ: Love It 5,5
  • ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 11,7

Τα τέταρτα

  • 9.1
  • 11.6
  • 13.1
  • 13.9
  • 10.6
  • 14.8

Αξέχαστες φωτογραφίες από το παρελθόν της Βίκυς Καγιά

Ο φακός τη λατρεύει και της χαρίζει πάντα τα καλύτερα «κλικ». Και τα ντοκουμέντα λένε πως αυτό ίσχυε ανέκαθεν... Λίγο πριν από την επιστροφή της στο GNTM (δείτε εδώ τις 7 καλύτερες εμφανίσεις της) ξεφυλλίζουμε το φωτογραφικό άλμπουμ της Βίκυς Καγιά, από τα πρώτα της βήματα μέχρι σήμερα!

Κάτι ήξερε ο Λευτέρης Πανταζής, όταν σε ηλικία μόλις 14 ετών την επέλεγε για να πρωταγωνιστήσει στο βιντεοκλίπ του ως «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»... Κι ας έλεγαν οι καθηγητές και οι συμμαθητές της, που τη ζήλευαν, ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή. Το άστρο της Βίκυς Καγιά έλαμπε από τότε και την προόριζε για μια μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, δίπλα σε κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας μόδας. Και βήμα-βήμα κατάφερε να φτάσει στο πεπρωμένο της...

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Σήμερα είναι μία από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με μεγάλα projects στο παλμαρέ της, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι επιτυχίες είναι ανάλογες και μεγαλύτερες, αφού είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά και δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη, ενώ κρατά στην αγκαλιά της τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει, την Μπιάνκα-Αλεξάνδρα και τον Κάρολο-Ηλία. Τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει για να φτάσει σε αυτό το σημείο, εμφανίστηκαν πολύ νωρίς...

Βίκυ Καγιά παιδιά

Top model-μαθήτρια Γυμνασίου η Βίκυ

Αγοροκόριτσο αλλά άριστη μαθήτρια παράλληλα, η Βίκυ Καγιά γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1978 και έκανε τα πρώτα της photoshootings το 1992. Με γρήγορα μαθηματικά μπορεί να δει κανείς πως από εφηβική ηλικία είχε αρχίσει να κατακτά τον κόσμο της μόδας, με τις τέλειες αναλογίες της, τη φωτογένειά της αλλά και τη φυσική της ομορφιά. Το πρωί πήγαινε σχολείο, το απόγευμα εργαζόταν σαν μοντέλο, με τον πατέρα της, μάλιστα, να την πηγαίνει στα κάστινγκ. Κορυφαίοι Έλληνες τής ζητούν να φορέσει τα ρούχα τους, γίνεται εξώφυλλο στα μεγαλύτερα περιοδικά και οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Βίκυ Καγιά

Δεν θα αργήσουν να έρθουν οι αντιδράσεις από τους γονείς της, κυρίως από την πλευρά της μητέρας της, που ήθελε ένα πιο «ασφαλές» επάγγελμα για την κόρη της. Αλλά όσο μεγάλο ήταν το δικό της πείσμα άλλο τόσο ήταν και το δικό της -κρατάει από την Κρήτη από την πλευρά της μαμάς της- επομένως καμία από τις δύο γυναίκες δεν φαινόταν να κάνει πίσω. Για τρία χρόνια κρατούσαν αποστάσεις, με τη Βίκυ να γυρίζει τον κόσμο και να ζει τις πρώτες της επαγγελματικές δυσκολίες. «Το μόντελινγκ ήταν πολύ σκληρό στα χρόνια μου. Τότε δεν είχες φωνή. Οι bookers και τα πρακτορεία ήταν κυρίαρχοι», θα δηλώνει για εκείνη την περίοδο, συμπληρώνοντας:

Βίκυ Καγιά παιδί

«Έπρεπε να δεχτώ ότι είμαι “η καμία” και ότι πρέπει να ξεκινήσω από το μηδέν. Σε μια τρυφερή ηλικία το να πάρεις αυτή την απόφαση είναι πολύ δύσκολο». Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κερδίζει τις εντυπώσεις για την εργατικότητα αλλά και την ωριμότητά της, ενώ συνεργάζεται με ορισμένους από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας παγκοσμίως.

Το «χαστούκι» μετά τις πασαρέλες

Βίκυ Καγιά παιδικά χρόνια

Πάνω στο peak της εκείνη αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, δείχνοντας μοναδική οξυδέρκεια και νηφαλιότητα, αφού ο ανταγωνισμός στο εξωτερικό είναι αμείλικτος και οι αντοχές της δεν θα την ακολουθούσαν επ' αόριστον... Στην εγχώρια αγορά συνεχίζει να είναι περιζήτητη στις πασαρέλες, ενώ κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και στο θέατρο. Θα αρνηθεί να βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και να παρουσιάσει τη Eurovision, αλλά αυτό το «όχι» θα της ανοίξει την επόμενο σεζόν την πόρτα για το «So you think you can dance», το οποίο παρουσιάζει με επιτυχία και ξεκινά έτσι μια νέα καριέρα.

Βίκυ Καγιά μοντέλο

To 2009 αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τον «Πρωινό Καφέ», για τους δύο τελευταίους μήνες της σεζόν, με τους υπευθύνους του καναλιού να τους ανακοινώνουν πως δεν θα συνεχίσει και την επομένη. «Βγαίνοντας από τον "Καφέ" άλλαξα και έμαθα τόσα πολλά πράγματα. Ήταν σίγουρα ένα χαστούκι η εκπομπή», δήλωνε λίγους μήνες αργότερα, για να διευκρινίσει: «Η δουλειά μια χαρά ήταν. Η κριτική ήταν το χαστούκι και όποιος λέει ότι δεν τον νοιάζει η κριτική και δεν την υπολογίζει, είναι ψέμα».

Η απογείωση και το GNTM

Το τηλεοπτικό κοινό την γνωρίζει ακόμα καλύτερα μέσα στο στοιχείο της. Μέντορας σε νέα κορίτσια, που θέλουν κι εκείνα να διαπρέψουν στον χώρο του μόντελινγκ, αποδέχεται την πρόταση του Greece's Next Top Model, αρχικά στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στο STAR, όπου μετακόμισε το project, και γίνεται η «Ελληνίδα Τάιρα Μπανκς» - όπως την έχουν χαρακτηρίσει πολλές φορές.

Βίκυ Καγιά και γιαγιά

Παράλληλα με το GNTM παρουσιάζει το Shopping Star με μεγάλη επιτυχία τα απογεύματα και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ξέρει να απογειώνει τις μετρήσεις τηλεθέασης... Πολλά πρόσωπα άλλαξαν, μέχρι πέρυσι εκείνη παρέμενε, όταν αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο break για να παρουσιάσει το Dancing with the Stars. Ακόμα και η ίδια παραδέχεται πως ήταν δύσκολο να αποχωριστεί τον διαγωνισμό μόδας του STAR, γι' αυτό και από την επόμενη χρονιά επιστρέφει, ίσως στην πιο πολυσυζητημένη... επιστροφή των τελευταίων χρόνων.