Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ - Σοκ με το 5,2% που σημείωσε σε τηλεθέαση πετυχημένο πρόγραμμα

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΙ - Σοκ με το 5,2% που σημείωσε σε τηλεθέαση πετυχημένο πρόγραμμα

Πολύ σκούρα τα βρήκε στην τηλεθέαση πετυχημένο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ που παίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Σημείωσε 5,2% όσον αφορά το δυναμικό κοινό, κάνοντας τα πιο χαμηλά ποσοστά όλης της σεζόν του.

Συγκεκριμένα, στην απογευματινή ζώνη σημείωσε 5,2% ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 6, κατακτώντας τις τελευταίες θέσεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να μην το πέρασε κατά πολύ, όμως σίγουρα το άφησε στο τέλος...

Αυτό το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ σημείωσε 5,2% τηλεθέαση

Ο λόγος για τον Πιο αδύναμο κρίκο (δείτε εδώ το μέλλον του), που παρουσιάζει εδώ και πολλά χρόνια ο Τάσος Τρύφωνος.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Η κόρη μου η σοσιαλίστρια 7,3
  • STAR: Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός 8,1
  • STAR: Cash or trash 10.0
  • ΣΚΑΙ: BBQ stories 5.5
  • ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 5.2
  • MEGA: Στο παρά πέντε 12.6
  • OPEN: Εικόνες 5.7

Τα τέταρτα

  • 4.8
  • 4.3
  • 6.0
  • 5.6

ΣΚΑΙ O πιο αδύναμος κρίκος τηλεθέαση

Το βιογραφικό του Τάσου Τρύφωνος

Γεννήθηκε στην Λεμεσό, στις 4 Δεκεμβρίου 1974. Το 1994, αφού ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο, μετακόμισε στην Αθήνα για σπουδές. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα ΜΜΕ και επικοινωνίας, από όπου και αποφοίτησε. Όντας ακόμη φοιτητής, άρχισε να εργάζεται σε διαφορά περιοδικά, εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ενδεικτικά έχει εργαστεί στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου (περιοδικό Down Town), στις εκδόσεις Λυμπέρη (LIFE&STYLE, STATUS, VOGUE), στη δισκογραφική εταιρία Minos EMI ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και στις εκπομπές «Κάτσε καλά» του ΑΝΤ1 με τους Άννα Δρούζα, Φώτη Σεργουλόπουλο και Μαρία Μπακοδήμου και PRIVE στο MEGA με την Έλενα Κατρίτση, αρχικά ως ρεπόρτερ και μετά ως σύμβουλος εκπομπής. Το 2003, ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη του LOVE RADIO μαζί με την Ελένη Μανουσάκη.

Το 2005 ανέλαβε τη διεύθυνση του σταθμού μέχρι το 2012, ενώ από το 2008 και μετά έκανε απογευματινή ραδιοφωνική εκπομπή με τη Μαργαρίτα Δρούτσα. Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην Κύπρο για να αναλάβει επιτελική θέση στον όμιλο SPP MEDIA και παράλληλα τη δημιουργία και παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής talk-show "Τετ-Α-Τετ" στο ΡΙΚ.

Η εκπομπή βραβεύτηκε για δυο συνεχόμενες χρονιές ως το αγαπημένο talk show της κυπριακής τηλεόρασης, ενώ έχει φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες από Ελλάδα και Κύπρο και πλέον προβάλλεται στον Alpha Κύπρου από τον ίδιο. Το 2017, ανέλαβε στο ΡΙΚ την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος", που γνώρισε τεράστια επιτυχία και προβαλλόταν καθημερινά για τρεις σεζόν.

Το 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του ίδιου παιχνιδιού και στην Ελλάδα στο ΣΚΑΙ, όντας έτσι ο πρώτος παρουσιαστής παγκοσμίως που παρουσιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι ταυτόχρονα σε δυο χώρες. Από το Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha Κύπρου και παρουσιάζει ένα επίσης πολύ πετυχημένο παιχνίδι στο εξωτερικό, το "The Chase" που προβάλλεται με επιτυχία σε χώρες όπως ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Ισπανία κ.α. ενώ στην Ελλάδα συνεχίζει για δεύτερη σεζόν την παρουσίαση του Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Από τον Ιούνιο του 2012 παρουσιάζει μαζί με την ηθοποιό και σεναριογράφο Χριστιάνα Αρτεμίου, την καθημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του LOVE FM 100.7. Είναι επίσης ο διευθυντής του ίδιου σταθμού, ένα ραδιόφωνο που είναι μονίμως στα πρώτα σε ακροαματικότητα στην Κύπρο. Για δυο χρονιές υπήρξε σχολιαστής του διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον για λογαριασμό του ΡΙΚ, συγκεκριμένα το 2017 μαζί με τη Χριστιάνα Αρτεμίου και το 2019 με την Ευρυδίκη.

Το 2021, ήταν ο πρόεδρος της εθνικής επιτροπής της Κύπρου για τη Γιουροβίζιον 2021 στο Ρότερνταμ. Συμμετείχε επίσης στην κινηματογραφική ταινία "Το πουλί της Κύπρου" των Νικόλα Κουμίδη και Λώρη Λοιζίδη.