"Καμπανάκι" στον ΣΚΑΙ με το Survivor 5 - Τι συνέβη

Τι έδειξε η τηλεθέαση το βράδυ της Δευτέρας 13/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην τηλεθέαση το τελευταίο διάστημα. Προγράμματα που είδαν πτώση ξαφνικά ανέβηκαν και το ανάποδο, ενώ κάποια παραμένουν σταθερά στα μονοψήφια. Τις τελευταίες ημέρες ανησυχία επικρατεί στον ΣΚΑΙ με το Survivor 5.

Συγκεκριμένα, τόσο οι Άγριες Μέλισσες (δείτε τις εξελίξεις), όσο και η Γη της Ελιάς (δείτε τις εξελίξεις), έχουν δει άνοδο στα ποσοστά τους με αποτέλεσμα το ριάλιτι επιβίωσης να "απειλείται".

Κατάφεραν οι δυο σειρές να περάσουν σε τηλεθέαση το Survivor 5, χθες 13/6

H Δευτέρα ήταν δύσκολη για το Survivor 5, καθώς η σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και του MEGA αντίστοιχα πέρασαν οριακά σε τηλεθέαση το ριάλιτι. Στον ΣΚΑΙ λοιπόν είναι λογικό να υπάρχουν φόβοι μήπως αυτή η "προσπέραση" γίνει μόνιμη.

Γενικά τις τελευταίες εβδομάδες τα νούμερα του παιχνιδιού έχουν πέσει κάτι που σημαίνει πως οι ίντριγκες και οι τσακωμοί... κούρασαν.

ΣΚΑΙ Survivor 5 τηλεθέαση

Prime time

  • ANT1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 20,8
  • ΑΝΤ1: Η ζωή του άλλου 2,5
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 17,1
  • ALPHA: Άσε μας ρε μαμά 8,8
  • APLHA: Σασμός 26,1
  • ΕΡΤ: Ούτε γάτα ούτε ζημιά 3,2
  • Mega: Η γη της Ελιάς 17,5
  • STAR: Πολύ σκληρός για να πεθάνει 8,3
  • OPEN: Μια ιστορία για γκαντέμηδες 3,2
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 17

Τα τέταρτα

  • 11.0
  • 12.5
  • 11.8
  • 15.7
  • 15.3
  • 14.5
  • 16.4
  • 20.0
  • 18.5
  • 24.9
  • 21.3
  • 16.2
  • 21.4
  • 19.6
  • 15.6

Τι είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ο Άρης "δίκασε" με μία φράση τον Μαρτίκα

Νέα εβδομάδα ξεκίνησε για τους Survivors, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/6 είδαμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, μιας και πλησιάζοντας προς τον μεγάλο τελικό ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στο προσκήνιο λοιπόν λίγο πριν τον αγώνα και όσο βρίσκονταν όλοι στην καλύβα, ήρθε η κουβέντα που έκανε ο Σπύρος στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Άρη...

Ο Σπύρος λοιπόν πλησίασε τον Άρη προκειμένου να μπουν σε μία ομάδα μαζί, με σκοπό να κερδίσουν οι αντίπαλοι, μιας και δεν μπορεί να βλέπει άλλο τους συμπαίκτες του να πεινάνε. Τότε ο Άρης, ανέφερε πως δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να χάνει ούτε για να το παίξει ήρωας, ήρθα και επέλεξα μία ομάδα για να μπορώ να κερδίζω, και όπως είπαν στον Σπύρο και όλοι οι υπόλοιποι όταν άκουσαν το συλλογισμό του, το ίδιο θα έκανε ο καθένας...

Φανερά προβληματισμένοι οι παίκτες πριν τον πρώτο ατομικό αγώνα

Μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor σχετικά με τον διαχωρισμό των ομάδων και την πρόταση που έκανε στον Άρη, οι παίκτες πέρασαν χρόνο χαλαρά στις καλύβες τους, και λίγες ώρες πριν τον πρώτο ατομικό αγώνα ασυλίας, άρχισαν να μοιράζονται μεταξύ τους τις σκέψεις τους σχετικά με την νέα αυτή συνθήκη μιας και τους μοιάζει λίγο περίεργο, αφού στην ουσία από εδώ και πλευρά είναι ο καθένας για τον εαυτό του.

Η Ασημίνα, σχολίασε πως δεν την ενοχλεί να παίζει αντίπαλη με άνδρες παρότι όταν έπαιζε στο ατομικό αγώνισμα στο στίβο είχε αντίπαλους από το αντίθετο φύλο σε προπονήσεις ωστόσο δεν το έχει ξανακάνει σε αγώνα και τον Στάθη να υποστηρίζει πως πλέον υπάρχουν 8 ομάδες εφόσον ο καθένας παλεύει για την δική του προσωπική νίκη!

Μεταμεσονύκτια...χάδια για Στάθη και Μαίη στην καλύβα

Λίγο πριν ξεκινήσει το ατομικό αγώνισμα από το οποίο προέκυψε η πρώτη ασυλία στο Survivor για αυτή την εβδομάδα, είδαμε πλάνα των παικτών λίγο πριν ξημερώσει στον Άγιο Δομίνικο, και αυτό που παρατηρήσαμε είναι πως όπως φαίνεται αρκετά κοντά φαίνεται ότι έχουν έρθει ο Στάθης Σχίζας και η Μαίη μετά τη σύσταση των νέων ομάδων.

Οι δύο παίκτες ανήκουν στην ίδια ομάδα, την κόκκινη τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα, η οποία για ακόμα μία φορά έχασε ένα σημαντικό έπαθλο, αυτό με το κλαμπ στην Punta Cana, το Coco Bongo και ως εκ τούτου στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως έμειναν στην παραλία και περίμεναν τους αντιπάλους τους να επιστρέψουν.

Όπως παρακολουθήσαμε λοιπόν στην αρχή του επεισοδίου της Δευτέρας 13/6 η Μαίη κοιμάται δίπλα από τον Στάθη και κάποια στιγμή φαίνεται να τον χαιδεύει τρυφερά στο χέρι και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε. Είναι λογικό ωστόσο οι παίκτες να γίνονται πιο προστατευτικοί με τους άλλους όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, μιας και το μόνο που έχουν εκεί είναι ο ένας τον άλλο...

Αλλάζει ότι ήξεραν μέχρι τώρα

Με πολλές και κυρίως αλλαγές εκτυλίχθηκε το χθεσινό επεισόδιο ,την ώρα που οι παίκτες στο Survivor διεκδίκησαν ατομικά πλέον την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ώστε να μην είναι υποψήφιοι στο συμβούλιο. Την ώρα λοιπόν που οι παίκτες προσπαθούσαν να αντιληφθούν αυτή την αλλαγή ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε αναλυτικά τις νέες αλλαγές στο παιχνίδι.

«Σας καλωσορίζω στον πρώτο αγώνα ασυλίας, πλέον στο ατομικό παιχνίδι. Το περιμένατε πως και πως και ήρθε η στιγμή ο καθένας σας να αγωνιστεί για να κερδίσει αυτό το κολιέ της ασυλίας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και πρόσθεσε: «Στον πρώτο αγώνα ασυλίας θα παίξετε ότι ατομικά, θα περάσουμε από προημιτελικούς, σε ημιτελικούς και φυσικά στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα αναδείξει έναν παίκτη ή μια παίκτρια που θα κερδίσει αυτό το κολιέ το οποίο χαρίζει προστασία στο συμβούλιο που έρχεται».

Η Σταυρούλα "έσβησε" τον Άρη - «Δεν το θέλει η μοίρα να σε κερδίσω...»

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor την Δευτέρα 13/6, μετά τις ανακοινώσεις του Λιανού για τις αλλαγές στον τρόπο που θα παίζουν στα αγωνίσματα, είδαμε τους παίκτες σε τρομερές αναμετρήσεις, βλέποντας ο ένας τη δυναμική του άλλου στο ατομικό επίπεδο, με τον Άρη να έρχεται αντιμέτωπος με τη Σταυρούλα σε μία μάχη τιτάνων, από την οποία βγήκε νικήτρια η πρώτη και ο παίκτης την "παραδέχτηκε" με μία φράση του...

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους επέστρεψαν στον πάγκο τους μιας και οι δύο ανήκουν στην μπλε ομάδα, και μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Άρης της είπε χαρακτηριστικά «Δεν το έχει η μοίρα μου να σε κερδίσω!» με τους υπόλοιπους να γελάνε με τη φράση του...

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία

Ο πρώτος αγώνας ατομικής ασυλίας για το Survivor, ήρθε στο τέλος του, και όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr νικητής έπειτα από ένα επεισοδιακό και γεμάτο αδρεναλίνη αγώνισμα, ήταν ο Άρης Σοϊλέδης! Ο παίκτης παρότι σε μία στιγμή έχασε από τη Σταυρούλα, μία εξίσου δυνατή αντίπαλο, κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο κολιέ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις εμφανώς χαρούμενος για τις επιδόσεις του!

Ο παίκτης των μπλε, φορώντας το κολιέ της ασυλίας και ένα πλατύ χαμόγελο, ανέφερε πως είναι "εθισμένος" στη νίκη, και πως δεν ξέρει αν φταίει ο πρωταθλητισμός που τον έχει κάνει έτσι, αλλά δεν αντέχει να χάνει, και πως παρότι δεν πίστευε ότι κινδυνεύει χάρηκε για την νίκη του! Παράλληλα, ανέφερε πως είναι χαρά του να παίζει με την Σταυρούλα, καθώς την θεωρεί κορυφαία παίκτρια...

Ολοταχώς για να σπάσει το ρεκόρ! - Παμψηφεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Δευτέρα 13/6, παρακολουθήσαμε έναν επεισοδιακό ατομικό αγώνα, με τις ομάδες, αλλά και την αντιπαράθεση του Άρη Σοϊλέδη με τον Μαρτίκα, καθώς ο φαρμακοποιός τον κατηγόρησε για το γεγονός ότι δεν επέλεξε τους φίλους του, Γιώργο Ταλάντσεβ και Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου στην ομάδα του, ώστε να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κι εκείνοι κάποια έπαθλα.

Άνδρες και γυναίκες λοιπόν αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για πρώτη φορά στο Survivor 5, προσφέροντας έναν αγώνα γεμάτο αδρεναλίνη και αγωνία από τον οποίο με πολύ κόπο, κατάφερε και βγήκε με το σπαθί του νικητής ο Άρης Σοϊλέδης.

Μετά τον αγώνα και τις δηλώσεις του Άρη, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού, ωστόσο κανείς δεν είχε αγωνία για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, αφού η ψηφοφορία ήταν μονόδρομος πλέον. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση λοιπόν αναδείχτηκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος σχολίασε την απόφαση των συμπαικτών του λέγοντας: «Δικαιολογημένη απόλυτα η υποψηφιότητά μου και το περίμενα».

Οριακά δεν βρίστηκαν Ασημίνα και Μαίη μετά τον αγώνα

Κατά τη διάρκειατου χθεσινού αγωνίσματος στο Survivor το βράδυ της Δευτέρας 13/6, η αδρεναλίνη έφτασε στα άκρα όπως είδαμε και στην περίπτωση του Άρη και της Σταυρούλας, και πιο συγκεκριμένα η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μαίης κορυφώθηκε όταν έπαιξε η μία ενάντια στην άλλη.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν κοντραρίστηκαν η Ασημίνα με τη Μαίη όταν έτυχε να απίξουν αντίπαλες και μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, είχαν μια λογομαχία, με τις σπόντες και τις μπηχτές να μη λείπουν από τους δύο πάγκους.

Α.Χ.:Πριν φώναζα σε σένα, Άρη, παρεξηγήθηκε! Τώρα παρεξηγήθηκε και από αυτό!

Θ.Ε.: Παρεξηγήθηκα; Σαν τα γιουβαρλάκα, λέω, σκάγαμε! Γελάω Ασημίνα! Τι παρεξηγήθηκα;

Α.Χ.: Πριν δεν είπες ότι φώναζα στον Άρη; Με όλα ασχολείσαι μαζί μου! Πριν δεν είπες ότι φώναζα στον Άρη;

Θ.Ε.: Τι; Που κολλάει αυτό κορίτσι μου;

Α.Χ.: Που κολλάει; Αυτό ακριβώς! Γιατί ασχολείσαι μαζί μου είναι το θέμα!

«Έχω εμμονή μαζί σου» πρόσθεσε ειρωνικά η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.