Φινάλε για το Cash or Trash: Κλαίνε ή γελάνε στο Star με τα νούμερα τηλεθέασης της Μοιραράκη

Το κοινό μίλησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φινάλε για το Cash or Trash: Κλαίνε ή γελάνε στο Star με τα νούμερα τηλεθέασης της Μοιραράκη

Το Cash or Trash, η νέα ψυχαγωγική εκπομπή του Star με τη Δέσποινα Μοιραράκη στο τιμόνι, βρίσκεται στον αέρα μόλις λίγες εβδομάδες, ωστόσο ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού. Το απόγευμα της Κυριακής (3/7), προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν.

To Star από τη μεριά του έχει δείξει την εμπιστοσύνη του τόσο στο πρότζεκτ όσο και στην παρουσιάστρια και έτσι, έχει ήδη ανανεώσει την εκπομπή για την επόμενη σεζόν (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Η τηλεθέαση του Cash or Trash

Η τηλεθέαση που σημείωσε το μεγάλο φινάλε της εκπομπής βέβαια δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική αφού σημείωσε πτώση συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες και φυσικά συγκριτικά με το Σάββατο 2/7 (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε).

Την Κυριακή (3/7) το Cash or Trash έφτασε κατά μέσο όρο στο 9,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 12,4%.

Απογευματινή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Το πιο λαμπρό αστέρι 9,2
  • ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 6,5
  • MEGA: Σαββατογεννημένες 8,0
  • OPEN: Εικόνες 5,8
  • STAR: Cash or Trash 9,9

Αναλυτικά τα τέταρτα

  • 8,8
  • 12,4
  • 9,7
  • 10,0
  • 8,7

Η εξομολόγηση του Γιώργου Καράμπελα του Cash or Trash

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράμπελας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γεννήθηκα στις Βρυξέλλες, στο κέντρο της Ευρώπης, μεγάλωσα σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό περιβάλλον. Ο πατέρας μου ήταν Μανιάτης στρατιωτικός και δικηγόρος. Η μητέρα μου ήταν μεγάλη συλλέκτρια και από αυτήν πήρα ουσιαστικά το μικρόβιο της αισθητικής.

Ήθελα να βγάλω το δημιουργικό μου είναι, το κατέπνιγα γιατί μου το έπνιγε η οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον εκείνης της εποχής. Το bullying δηλαδή που λένε σήμερα και έχει γίνει καραμέλα της εποχής, δυστυχώς, υπάρχει και το έχω ζήσει γιατί πάντα ήμουν ένα ξεχωριστό παιδί το οποίο φορούσε χρώματα. Ο μπαμπάς μου δεν καταλάβαινε τι είχε στα χέρια του και έτσι δεν με χειρίστηκε ποτέ με τον σωστό τρόπο».

Δεν είχαν καταλάβει ακριβώς τι κάνω. Έμαθα από αυτούς την αγάπη αλλά, ακριβώς επειδή είχαν τα δικά τους στεγανά και τους βάραιναν οι αμαρτίες των δικών τους γονέων, δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τη υλικό έχουν και να με χειριστούν».

«Με την σύζυγο μου γνωρίστηκα το 2000 και παντρευτήκαμε το 2003, ενώ έναν περίπου χρόνο πριν της είχα κάνει την πρόταση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καράμπελας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Βεβαίως και έχω δεχθεί πολύ μεγάλο bullying για το επίθετο μου στο σχολείο. Γιατί ήταν ακριβώς εκείνη η εποχή που είχε βγάλει τη γνώριμη φράση ο Χάρρυ Κλυνν. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να αλλάξω το επίθετο μου, όχι από μαγκιά, αν και με πείραζε πάρα πολύ».