Τηλεθέαση Πρωινό 26/9: Άναυδοι στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Πόσο έφτασε στο δυναμικό κοινό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Πρωινό 26/9: Άναυδοι στον ΑΝΤ1 με τα νούμερα του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού αποτελεί πια παρελθόν από το Πρωινό αλλά όχι από τον ΑΝΤ1, όπως φρόντισε ο σταθμός να επισημάνει στην ανακοίνωσή του! Το μεσημέρι της Κυριακής 24/9 και μετά τον μεγάλο χαμό που επικράτησε το Σαββατοκύριακο το κανάλι αποδέσμευσε την παρουσιάστρια από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και την Δευτέρα το πρωί η ομάδα βγήκε στον αέρα χωρίς αυτήν.

Κάτι που, όπως φάνηκε, άρεσε στους τηλεθεατές...

Πρώτο το Πρωινό σε τηλεθέαση

Η αλήθεια είναι πως ο Λιάγκας είχε καιρό να δει τόσο υψηλή θέση. Εντάξει το ποσοστό του 13,6% (21,2-21,3-17,9-18,2-14,2-16,8-13,7-11,7-13,9-8,19,2-7,0-3,3-8,1) που έκανε στο δυναμικό κοινό δεν είναι και το ιδανικό αλλά του πρόσφερε την πρωτιά! Στο πρώτο και στο δεύτερο τέταρτο, δε, έφτασε πολύ υψηλά αφού οι τηλεθεατές είχαν συντονιστεί περιμένοντας την πρώτη του δήλωση για το συμβάν (δείτε εδώ τι είπε για την Δούκισσα).

Πρωινή ζώνη

  • MEGA: Πάμε Δανάη 10,9
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,2
  • STAR: BreakFast@Star 6,7
  • ALPHA: Super Κατερίνα 12,4
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 13,6
  • ΣΚΑΙ: Πρωινό μας 10,1

Το θέμα είναι να δούμε τι θα κάνει την δεύτερη ημέρα χωρίς την Δούκισσα στο πλευρό του, η πρώτη ήταν αναμενόμενο πως θα πάει καλά, αρέσουν στο κοινό κάτι τέτοια...

Τι ετοιμάζει η Δούκισσα Νομικού μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Η παρουσιάστρια έχει κάνει ένα συμβόλαιο τριών χρόνων στο κανάλι και μετά από αυτό που έγινε με τον Γιώργο ο ΑΝΤ1 έχει μπει σε σκέψεις.

Το πρώτο και πιο προσιτό ενδεχόμενο είναι η Δούκισσα να απορροφηθεί στο πρωινό του Σαββατοκύριακου κι αν συμβεί αυτό, θα συμβεί άμεσα καθώς ως παρουσιάστρια έχει κλείσει πολλά εμπορικά με το όνομά της που θα έπαιζαν στο Πρωινό αλλά μετά από αυτό, ενώ έχει πάρει τα λεφτά πάγωσαν όλα. Με λίγα λόγια αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα πολλών αποφάσεων...

Αναμένουμε να μάθουμε νεότερα και να σας τα μεταφέρουμε πρώτοι - όπως πάντα - στο Youweekly.gr!