Το twitter το αποθέωσε αλλά... - Πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έκανε χθες φινάλε και σημείωσε 6,9% τηλεθέαση

Για ποιο μιλάμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το twitter το αποθέωσε αλλά... - Πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έκανε χθες φινάλε και σημείωσε 6,9% τηλεθέαση

Φινάλε έκανε χθες Παρασκευή 14/10 καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ και σημείωσε 6,9% τηλεθέαση, παρόλο που στο twitter επικράτησε χαμός βάζοντας το στα trends και αποθεώνοντας τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και την πλοκή (δείτε εδώ μερικά tweets).

Αυτό το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ έκανε 6,9% τηλεθέαση

Ο λόγος για την σειρά Άπιστος, που προβαλλόταν αρχικά στην prime time του σταθμού ενώ το τελευταίο διάστημα έπαιζα στην απογευματινή ζώνη, έπειτα από αλλαγή που έγινε.

Η τούρκικη σειρά λοιπόν έριξε αυλαία και το τελευταίο επεισόδιο ήταν συγκλονιστικό όπως είπαν και οι χρήστες του twitter, ωστόσο, σε τηλεθέαση έκανε μονοψήφια.

Απογευματινή ζώνη

  • STAR: Τρία μίλια 9,2
  • ANT1: 5Χ5 15,8
  • OPEN: Έρωτας φυγάς 6,3
  • ΣΚΑΙ: Άγρια γη 8
  • ΣΚΑΙ: Άπιστος 6,7
  • STAR: Τροχός της τύχης 13,3
  • MEGA: The Chase 12,1
  • ΕΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 3,5
  • ALPHA: Deal 10,8

Τέταρτα

  • 6.5
  • 6.8
  • 5.5
  • 7.0
  • 6.2
  • 6.8
  • 8.0

Άπιστος ΣΚΑΙ εξελίξεις 28/9

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του Άπιστου αναλυτικά

Μετά τον χωρισμό της με τον Αράς, η Ασιγιά αποφασίζει επιτέλους να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Το σχέδιό της είναι το εξής: Να «πουλήσει» έρωτα στον Βολκάν πως δήθεν τον θέλει ξανά πίσω και την Ντερίν να την οδηγήσει στην τρέλα. Ο Βολκάν αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος, σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά, θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει.

Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν τού έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει εκεί στο σπίτι και λέει στην Ντερίν: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει.

Όμως, πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν! Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα να του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε». Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για αυτήν, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για εκείνη.

Ευτυχώς, την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη. Λίγες μέρες μετά, ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου ζητάει από την Ντερίν να χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά! Εσύ ήσουν το αποκούμπι για να μπορέσω να την ξεπεράσω! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη» της λέει και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει. Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Η Ντερίν, μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια την χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα εμείς έπρεπε να πεθάνουμε και όχι ο Βολκάν! Εκείνη τη μέρα που πέσαμε στον γκρεμό... Ομως σήμερα θα επιστρέψω σ' εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί ξεκινάει να πάει στο μέρος εκείνο που είχαν πέσει από τον γκρεμό και οι δύο.

Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και είναι έτοιμη να πέσει όταν φτάνει εκεί η Ασιγιά. Η Ντερίν της λέει πως θα βάλει τέλος στη ζωή της καθώς σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν θα τη αγαπάει στα αλήθεια! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της λέει η Ασιγιά και καταφέρνει πριν γίνει το κακό να τη σώσει. Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο.

Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση! «Σ' ευχαριστώ, Ασιγιά, που έσωσες την κόρη μου». Την ίδια ώρα, ο Βολκάν προφυλακίζεται καθώς η Ντερίν δεν είναι σε θέση να καταθέσει υπέρ του και να τον αφήσουν ελεύθερο.

Η ημέρα για να βγει η Ντερίν από το ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε καθόλου. Σε περίμενε». Στη φυλακή η Ντεριά επισκέπτεται τον Βολκάν που έχει γίνει σκιά του εαυτού του. «Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς είμαι! Κανείς δεν έχει έρθει... Ούτε η Ασιγιά κι αυτό με πονάει πολύ! Τελευταία φορά που ήρθε ο Αλί δεν πήγε καλά η συνάντηση μεταξύ μας και μετά δεν εμφανίστηκε ξανά. Όλοι με εγκατέλειψαν», λέει.

Η Ντερίν πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε και η Ασιγιά τής ζητάει να μεταβιβάσουν στη Ζεϊνέπ όσα παράνομα έγραψε ο Βολκάν στον Αλί. Η Τζερέν περιμένει αγόρι από τον Σελτζούκ και αποφασίζει να φύγει μακριά, καθώς δεν θέλει να βρίσκεται εκεί όπου εκείνος πια θα δημιουργήσει οικογένεια με τη Νιλ. Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ. Παράλληλα, όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει καθόλου χρήματα.

Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο«Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα! Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Συγχαρητήρια, λοιπόν, γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου».Ο Αλί δεν θέλει να τον δει και η Ασιγιά τον παίρνει να μιλήσουν παραδίπλα. «Είσαι απαράδεκτος! Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε και ήρθες; Είσαι ανεπιθύμητος πια» του λέει και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι και πως όταν ο Αλί φύγει στο Λονδίνο, εκείνη θα μετακομίσει από εκεί. Στη συνέχεια τον πηγαίνει σ' ένα σπίτι να μείνει και του αφήνει κρυφά το ενοίκιο.

3 μήνες μετά...

Ο Σελτζούκ με τη Νιλ περιμένουν κορίτσι, η Γκιονούλ έχει αγοράσει σκάφος και μαζί με την Τζαβιντάν κάνουν βόλτες στον Βόσπορο, ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν, ενώ ο Βολκάν πάει στην παλιά γειτονιά και βλέπει το σπίτι όπου ζούσε με την Ασιγιά και κλαίει. Η Ασιγιά παίρνει το αεροπλάνο και πάει στο Λονδίνο να δει τον γιο της που σπουδάζει εκεί...

Η τελευταία σκηνή μάς πάει 20 χρόνια μετά, όπου βρίσκονται στον τάφο του Βολκάν ο Αλί και η Ζεϊνέπ, στην οποία έχει εξηγήσει όλη την ιστορία με τους γονείς τους. «Τον συγχώρεσες τον πατέρα μας» τον ρωτάει η Ζεϊνέπ και εκείνος της απαντάει: «Τον συγχώρεσα γιατί κατάλαβα πως μόνο στον ίδιο έκανε κακό». Στη συνέχεια οι δύο τους πάνε στο σπίτι της Ντερίν για φαγητό, όπου θα περιμένουν και την Ασιγιά...