Έγινε γνωστό λίγο πριν τα Χριστούγεννα... - Χαρμόσυνα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου

Θα χαρεί με αυτό η παρουσιάστρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου το μόνο σίγουρο είναι, πως σκίζει στα επαγγελματικά της, αφού το Super Kατερίνα στον Alpha, που παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά πάει πάρα πολύ καλά από άποψη δημοτικότητας.

Είναι φυσική και επόμενη άλλωστε η επιτυχία, αφού η παρουσιάστρια έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της και έχει κάνει ένα βήμα πίσω σε ό,τι άλλο αφορά την προσωπική της ζωή.

Γενικότερα οι φήμες τη θέλουν και πάλι ερωτευμένη (δείτε εδώ με ποιον) εκείνη ωστόσο μέσα από τις εκπομπές της δε θέλει να κάνει κάποια σχετική αναφορά, αλλά αντίθετα τονίζει, πως αναζητά τον κατάλληλο σύντροφο.

Τα νούμερα τηλεθέασης για την Κατερίνα Καινούργιου και το Super Κατερίνα (23/12)

Τα ευχάριστα νέα όμως δεν άργησαν και έγιναν άλλη μία φορά γνωστά για εκείνη, αφού η τελευταία της εκπομπή λίγο πριν τα Χριστούγεννα ''έσκισε'' από άποψη τηλεθέασης, η οποία την έφερε πρώτη από τις υπόλοιπες 7 εκπομπές, που βγαίνουν στον αέρα με το 16,4% να την απογειώνει (10,8 15,6 17,8 17,3 17,4 16,3 21,8 20,8 16,9 12,3 14,5 14,8).

Η παρουσιάστρια γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της επιτυχίας, σε κάθε περίπτωση όμως έχει πολύ καλούς συνεργάτες και συγκεκριμένα η εκπομπή της Παρασκευής 23/12 πήγε τόσο καλά στα νούμερα μιας και είχε καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου σε ένα μοναδικό, εορταστικό πρόγραμμα (δείτε εδώ ποια παρουσιάστρια αποθέωσε την Καινούργιου).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 6,5
  • ALPHA: Super Κατερίνα 16,4
  • EΡΤ: Ενημέρωση 6,1
  • MEGA: Πάμε Δανάη 8,1
  • Open: Ποιος είναι Πρωινιάτικα 5,4
  • Star: Breakfast At Star 10,7
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 11

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.