Χαμός στον ALPHA με τον Νίκο Μάνεση - Τι συνέβη

Έγινε γνωστό πως...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμός στον ALPHA με τον Νίκο Μάνεση - Τι συνέβη

Η ημέρα των Χριστουγέννων (25/12) για πολλούς ήταν μια ημέρα γιορτής, καθώς πλήθος κόσμου έσπευσε να παρευρεθεί σε γιορτινά τραπέζια με συγγενείς και φίλους.

Όσο να ναι λοιπόν τις γιορτινές αυτές ημέρες ο κόσμος δε συνηθίζει να ανοίγει την τηλεόραση και να βλέπει κυρίως ενημερωτικές εκπομπές, παρά μόνο μουσικά προγράμματα και αυτά κυρίως τις βραδινές ώρες.

Άλλωστε οι περισσότερες προγραμματισμένες εκπομπές, που συνηθίζουμε να βλέπουμε κανονικά, την Κυριακή 25/12 δεν τις είδαμε (δείτε εδώ πως τα πήγε την Παραμονή των Χριστουγέννων).

Τα νούμερα τηλεθέασης για το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση την Κυριακή (25/12)

Στον Alpha ωστόσο ακολουθήθηκε άλλη τακτική με το κανάλι να αποφασίζει να κρατήσει τον Νίκο Μάνεση με το Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση ακόμα και στις γιορτές.

Δεδομένου λοιπόν, ότι δεν έπαιζε η Σίσσυ Χρηστίδου από απέναντι και παρά το γεγονός, ότι μιλάμε για ημέρα Χριστουγέννων, η εκπομπή έφτασε σε δυναμικό κοινό στην τηλεθέαση στο 24,3 (16,2 21,1 25,1 23,6 25,3 26,8 26,2 26,5 27,2 27,4 26,3 23,4 21,4).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Happy traveller 8,2
  • Mega: O αληθινός Άγιος Βασίλης 8,7
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο τον Μάνεση 24,3
  • OPEN: Ένας μπαμπάς μα τι μπαμπάς 1,7
  • ΑΝΤ1: Άκρως οικογενειακώς 4,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.