Ενώπιος Ενωπίω: Τα νούμερα τηλεθέασης που άγγιξε με καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά

Ανάμεικτα συναισθήματα για το κανάλι του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Τα νούμερα τηλεθέασης που άγγιξε με καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω στο κανάλι του ΑΝΤ1, ήταν το βράδυ της Πέμπτης 16/2 ο Νίκος Μουτσινάς. Ο ίδιος προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για πολλά ζητήματα τα οποία αφορούν την καριέρα του, όπως για παράδειγμα η κόντρα του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (δείτε εδώ αναλυτικά το ξεκαθάρισμα που έκανε), αλλά και ζητήματα σχετικά με την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για το σύμφωνο συμβίωσης που έκανε με την Μαίρη Συνατσάκη.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης όλο αυτό το διάστημα και είναι πολύ αγαπητός στο κοινό, επομένως θα συμπέραινε κανείς πως η απήχηση αυτής της συζήτησης θα ήταν πολύ μεγάλη και αυτό θα φαινόταν και στα νούμερα τηλεθέασης του τηλεοπτικού σταθμού.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Ενώπιος Ενωπίω με καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά

Παρόλα αυτά, τα ποσοστά που άγγιξε η εκπομπή δεν είναι πολύ ικανοποιητικά. Το δίδυμο αυτό, δηλαδή, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα μονοψήφια, σημειώνοντας μόλις 8,7% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά τα τέταρτα βέβαια, από την άλλη πλευρά, εκεί είναι που έγινε η ανατροπή, καθώς όσο περνούσε η ώρα τόσο άρχιζαν να ανεβαίνουν και οι αριθμοί, φτάνοντας το 15,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα:

  • 4,7
  • 5,3
  • 5,3
  • 6,8
  • 10,4
  • 12,7
  • 15,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.