STAR: Άσχημα νέα για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Τι έδειξε η τηλεθέαση του δυναμικού κοινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ανέλαβαν την πρωινή ζώνη του STAR, μετά το τέλος της συνεργασίας του σταθμού με την Ελίνα Παπίλα και το Γιώργο Καρτελιά (δείτε το λόγο που σταμάτησε η συνεργασία τους με το κανάλι). Το ζευγάρι είχε δοκιμαστεί ξανά σε εκπομπή εκπομπή OPEN μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην ξεκίνησε θετικό πρόσημο για τους ίδιους και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωναν, ωστόσο πολλές ημέρες έχουν κάνει την απόλυτη ανατροπή και έχουν βρεθεί πρώτοι - δείτε εδώ.

Χθες 7/3 ωστόσο, η ημέρα δεν ήταν πολύ καλή για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς εκτός του ότι βγήκαν τελευταίοι στην πρωινή ζώνη, έκαναν και τα πιο χαμηλά τους ποσοστά.

Η τηλεθέαση Χατζίδου - Παύλου στο STAR

Συγκεκριμένα, σημείωσαν 4,2% σε δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτα έκαναν 9.1 - 4.4 - 3.1 - 1.7 - 4.9 - 4.4 - 3.8 - 4.8 - 2.3 - 3.1 - 4.6 -3.7.

Παρόλα αυτά να σημειώσουμε πως έχουν αποδείξει πως κάνουν καλά τη δουλειά τους και το κανάλι τους πιστεύει. Όλες οι εκπομπές έχουν και τις κακές τους ημέρες...

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Πρωινό Μας 11,6
  • ALPHA: Super Κατερίνα 13,1
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 14,1
  • STAR: Breakfast@star 4,2
  • OPEN: Ποιος είναι πρωινιάτικα 5,3
  • MEGA: Πάμε Δανάη 9,7
  • EΡΤ: Ενημέρωση 6,7

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.